Super League, Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2: Ανατροπή ελπίδας για τους Αθηναίους

Μία νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στη Super League πήρε το Σάββατο η Κηφισιά στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ομάδα του Μπράτσου, αν και βρέθηκε να χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης, με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς σε διάστημα πέντε λεπτών (65, 70′ πεν.)

έκανε τη μεγάλη ανατροπή (2-1) στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ξεπερνώντας τον Παναιτωλικό, που πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ από τα… αποδυτήρια, με τον Μιριτέλο να σκοράρει μόλις στο 3ο λεπτό με ένα εξαιρετικό τελείωμα.

Στο 66ο λεπτό η ομάδα των βορείων προαστίων ισοφάρισε με τον μόνιμο σκόρερ της Οζέγκοβιτς, ο οποίος με προβολή έκανε το σκορ 1-1.

Μάλιστα το συγκρότημα του Μπράτσου έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας προβάδισμα με τον Οζέγκοβιτς να σκοράρει με πέναλτι,

που καταλογίστηκε για το σπρώξιμο του Καστάνιο στον Μπιφουμά με τον ώμο του.

Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά 1-2

Γκολ: 3′ Μιριτέλο (Αστέρας), 66′, 70′ πεν. Οζέγκοβιτς (Κηφισιά)

Κίτρινες: Πίτσου (Αστέρας), Πρίτσας (Κηφισιά), Παλάσιος (Αστέρας), Οζέγκοβιτς (Κηφισιά), Αναγνωστόπουλος (Κηφισιά)

Κόκκινες: 90+2′ Πρίτσας (Κηφισιά)

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής – Λύρατζης, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες – Μουνάφο (13′ λ.τ. Αλάγκμπε), Γιαμπλόνσκι – Κρέσπι, Καλτσάς, Μπαρτόλο – Μιριτέλο.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος – Τεϊσέιρα, Τσάπαν (80′ Σπίνος), Σναϊντερλάν, Παρράς (52′ Μιλίσεβιτς) – Σολόα, Τσανάτζια – Πρίτσας, Κρισιούμα, Μπιφουμά (80′ Μενέντες) – Οζέγκοβιτς.