Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Τα ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τις επόμενες ημέρες

Το νέο φεγγάρι αυτού του μήνα βρίσκεται πολύ κοντά με την αλλαγή για τη θερινή ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες και φωτεινότερες.

Η Νέα Σελήνη ανατέλλει στις 10 Μαρτίου, στο ζώδιο των Ιχθύων, πράγμα που σημαίνει ότι εγείρεται το συλλογικό ασυνείδητο, ενώ το τέλος για αδιέξοδες καταστάσεις είναι κοντά.

Η ενέργεια των Ιχθύων είναι στενά συνδεδεμένη με την πνευματικότητα, τη δημιουργικότητα, τις συνδέσεις με τις αδελφές ψυχές, τον μυστικισμό και τη θεραπεία.

Ακριβώς όπως όλες οι ιστορίες πρέπει να τελειώσουν, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την περίοδο για να αναλογιστούμε τι χτίσαμε

και τι βιώσαμε κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, προτού επιχειρήσουμε να μπούμε στην εποχή του Κριού, που σηματοδοτεί τα νέα ξεκινήματα.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τις επόμενες ημέρες.

Δίδυμοι
Ήρθε η ώρα για τολμηρές κινήσεις. Η Νέα Σελήνη χαμογελάει στην επαγγελματική σας ζωή και σας λέει να φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα. Σας περιμένουν ταξίδια στην καριέρα σας και μπορεί ακόμη και να έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια προαγωγή ή να βρείτε μια καλύτερη θέση εργασίας.

Αν είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα πορεία σας, δουλέψτε σκληρά τώρα και να προσπαθήστε να στραφείτε προς μια πιο ικανοποιητική κατεύθυνση ή, ακόμα καλύτερα, να αναζητήσετε μια καλύτερη δουλειά. Είναι πολύ πιθανό να βρείτε αυτό που ψάχνετε, καθώς η τύχη σάς ευνοεί.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σάς χαμογελά – τόσο που μπορεί να βρείτε το άλλο σας μισό. Ένα ταίρι που θα σας ταιριάζει και θα γεμίζει τα κενά σας. Αν είστε ελεύθερες τότε είναι πολύ πιθανό μια γνωριμία που θα γίνει αυτόν τον καιρό να οδηγήσει σε κάτι μακροχρόνιο και μόνιμο, ενώ αν είστε δεσμευμένες είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

Ιχθύς

Το πιο σημαντικό φεγγάρι του χρόνο για εσάς έφτασε. Ήρθε η στιγμή που μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε – από τους άλλους και από το σύμπαν.

Αυτή η Σελήνη σάς βοηθά να χαράξετε ένα μονοπάτι που θα συμβαδίζει με τα θέλω και τις επιθυμίες σας, καθώς όπου κι αν πάτε οι πόρτες θα ανοίγουν μπροστά σας.