Euroleague, Μπασκόνια – Ολυμπιακός: Θέλει νίκη για να μην χάσει την 8άδα

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκληρώνουν την διαβολοβδομάδα στην ιβηρική χερσόνησο, μια και μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, στη Βαρκελώνη, πριν από μερικές ημέρες, θα αντιμετωπίσουν τους Βάσκους στην «Buesa Arena».

Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι η επιστροφή στις νίκες, ούτως ώστε να μην χάσουν την επαφή με την εξάδα, μια και αυτή τη στιγμή το ρεκόρ τους είναι 11-9 και βρίσκονται στην 7η θέση.

Λίγο πιο πίσω είναι οι Βάσκοι με ρεκόρ 10-10, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν 93-83 από τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και οι Βάσκοι δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και η… φαρέτρα των δύο προπονητών, Μπαρτζώκα και Ιβάνοβιτς είναι γεμάτη.

O Oλυμπιακός είναι 4ος στις ασίστ με 19.5 ανά ματς, ενώ η Μπασκόνια είναι δεύτερη σε τρίποντα που επιχειρεί με 28.6 κατά μέσο όρο.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βάζει τους κανόνες, όχι να αντιδράει συνεχώς. Ο Άλεκ Πίτερς πρόσθεσε ότι η Μπασκόνια έχει πολλά όπλα ως ομάδα.

Η αναμέτρηση της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (12/01) στις 21:30 και τηλεοπτικά το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.