Γέννησε η… “Ιουλία”, Αντιγόνη Κουλουκάκου

H Αντιγόνη Κουλουκάκου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της και ψυχολόγο, Νίκο Ράικο.

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση με μία ανάρτηση: «Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια!

Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου.

Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό.

Εγώ, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε. Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθω κ θέλω να εκφράσω ειδικά στον γυναικολόγο μου Γεώργιο Πέτσα αλλά κ στους συνεργάτες του.

Σ’ ευχαριστώ που έκανες πραγματικότητα το μεγαλύτερο θαύμα που μου συνέβη στη ζωή μου.

Με πλειοψηφία υπέροχες γυναίκες που με πολλή αγάπη βοήθησαν όχι μόνο την ημέρα του τοκετού αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης,

που καμιά φορά διαρκεί πολύ περισσότερο από 9 μήνες! Ιωάννα, Βασιλική, Παναγιώτα, Γεωργία, Σαμανθα φύλακες άγγελοι του μωρού κατά την διάρκεια του τοκετού, μαζί σας θα το ξανάκανα!

Λητώ θα σαι πάντα το μαιευτήριο της καρδιάς μου, εκεί γεννήθηκα εκεί γέννησα ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ καθώς κ όλο το υπέροχο προσωπικό. It takes a village of love to create and bring in life such a miracle. Thank You

Επίσης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι είχα μαζί μου, δίπλα μου για πολύ περισσότερο από 9 μήνες τη στήριξη τη βοήθεια κ την αγάπη της Ευγονίας κ όλου του υπέροχα μοναδικού προσωπικού της.

Κορίτσια κ Αγόρια θα σας είμαι πάντα ευγνώμων. Τέλος.. Αγάπη μου σ’ ευχαριστώ που μου χάρισες το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου.

Σ’ αγαπώ. Με αγάπη ΑΚ», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.