Συλαϊδόπουλος, Ολυμπιακός: “Είχαμε διαβάσει καλά το ματς, η πίεση είναι κάτι που δουλεύουμε”

Ο τεχνικός της Κ19 του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μίλησε για την εικόνα της ομάδας του και το πόσο δούλεψε για να φανούν τα στοιχεία που φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε 3-1 της Μπάγερν στο Μόναχο και προκρίθηκε στο Final Four του Youth League.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε μεταξύ άλλων

ότι οι παίκτες του ήταν καλά διαβασμένοι στο ματς, ενώ η πίεση που έκαναν στους παίκτες της Μπάγερν ήταν κάτι που δουλεύουν αρκετά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: “Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το είχαμε διαβάσει αρκετά καλά.

Ο τρόπος που ασκήσαμε πίεση στην Μπάγερν είναι κάτι που γενικότερα το δουλεύουμε καιρό τώρα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε σκοράρει και με τη Λανς με τον ίδιο τρόπο.

Είναι αρκετά σημαντικό να βγάζουμε σε τέτοιους αγώνες την προσωπικότητα και επιθετικότητα που χρειάζεται, αλλά και παράλληλα να κρατάμε την ισορροπία που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο σταφ για την πρόκριση, αλλά και για τον τρόπο που λειτουργήσαμε και αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η Μπάγερν ανέβασε αρκετά τις γραμμές της και μας πίεσε.

Νομίζω όμως οι τοποθετήσεις μας και ο τρόπος που αμυνθήκαμε ήταν αρκετά σημαντικά στοιχεία”.