25χρονος με 5 και πλέον κιλά κάνναβης συνελήφθη μετά από καταδίωξη κοντα στους Φιλιάτες

Το όχημα του 25χρονου κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας

Οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν στην περιοχή Ασπροκκλήσι στη Θεσπρωτίας, έχοντας πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, αυτοκίνητο το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Όμως, ο οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα τους και προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας στην περιοχή της Νέας Σελεύκειας, όπου συνελήφθη ο 25χρονος Έλληνας οδηγός και στο εσωτερικό του βρέθηκαν πέντε δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 240 γραμμαρίων.

Το όχημα του 25χρονου κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η ποροανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί πού και από ποιους προμηθεύτηκε το φορτίο και σε ποιους θα το παρέδιδε.