Τρίκαλα: 60χρονη έπεσε θύμα της γνωστής απάτης με τα τροχαία – Την απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν δέχθηκε τηλεφώνημα στο σταθερό του σπιτιού της στην περιοχή Πράσινη Γωνιά από έναν άγνωστο ο οποίος της συστήθηκε ως γιατρός και δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα

Στα Τρίκαλα αυτή τη φορά στόχευσε μια σπείρα απατεώνων που τρομοκρατούν πολίτες με το πρόσχημα ότι συγγενικό τους πρόσωπο είναι βαριά τραυματισμένο

και χρειάζεται χρήματα ώστε να κάνει επέμβαση, εξαπατώντας τώρα μια 60χρονη που τους έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε όταν δέχθηκε τηλεφώνημα στο σταθερό του σπιτιού της στην περιοχή Πράσινη Γωνιά από έναν άγνωστο ο οποίος της συστήθηκε ως γιατρός και δεν φαντάστηκε ότι είχε να κάνει με απατεώνα.

Άλλωστε, στο βάθος ακουγόταν η κραυγή αγωνίας κάποιας γυναίκας που παρίστανε την κόρη της και της φώναζε να πληρώσει για να χειρουργηθεί.

Έτσι, δέχθηκε να καταβάλλει για το υποτιθέμενο χειρουργείο ένα σεβαστό ποσό, το οποίο έσπευσαν να παραλάβουν από το σπίτι της οι «εισπράκτορες» του κυκλώματος.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η κόρη της ήταν μια χαρά, η 60χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση για απάτη σε βάρος αγνώστων και η Ασφάλεια Τρικάλων ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.