Μεσολόγγι: Κορυφώνεται το θρίλερ για τον αγνοούμενο Μπάμπη – Βρέθηκε και εξετάζεται κηλίδα αίματος σε βάρκα

Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, ο οποίος αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν εντοπίσει μια κηλίδα αίματος σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα, η οποία εστάλη για περαιτέρω διερεύνηση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Παράλληλα, έχουν συγκεντρώσει στοιχεία σχετικά με τις επικοινωνίες που είχε ο 50χρονος κρεοπώλης την ημέρα της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ειδικότερα, ο 50χρονος επιχειρούσε να επικοινωνήσει με δύο άτομα, φίλους του, μια γυναίκα κι έναν άνδρα.

Με τη γυναίκα δεν κατάφερε να επικοινωνήσει, ωστόσο βρήκε τον άνδρα και συνομίλησαν με μηνύματα μέσω εφαρμογής, τα οποία έσβησαν και οι δύο.

Ο άνδρας είχε δώσει μια αρχική κατάθεση, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (16/1) οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό τηλέφωνο και έκαναν ανάκτηση των μηνυμάτων αυτών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, απόψε κλήθηκε ξανά για κατάθεση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος κρεοπώλης, όταν είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα και κρατήθηκε προσωρινά, στο κελί με άλλους τρεις συγκρατούμενους, ρωτούσε να μάθει «τι γίνεται στον Κορυδαλλό» και τις συνθήκες που επικρατούν στη φυλακή.

«Ο αδερφός μου κάπου είναι νεκρός»

«Ο αδερφός μου κάπου είναι που είναι νεκρός και δεν μπορούν να βρουν το σώμα του. Να βρεθεί το σώμα του θέλουμε εμείς», είπε στο Mega η αδερφή του Μπάμπη.

Η αδερφή του 31χρονου τόνισε πως μέχρι σήμερα ο κρεοπώλης δεν μπήκε στη διαδικασία να την συναντήσει και να μιλήσει μαζί της.