Λεσόρ: “Καλή δουλειά αλλά δε τελειώσαμε ακόμα”

Ο Ματίας Λεσόρ σχολίασε το διπλό του Παναθηναϊκού στην έδρα της Μπάγερν, καθώς και την μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού».

«Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή δουλειά, αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι μπροστά μας. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά και μετά να μην είμαστε συγκεντρωμένοι στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, γιατί παίζουμε με την Άλμπα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι στιγμής, αλλά δεν τελειώσαμε ακόμα».

Για το τρίτο του φάουλ:

«Δεν ξέρω. Πρέπει να ρωτήσεις τον διαιτητή. Δεν κατάλαβα όλες τις αποφάσεις που είχαν, νομίζω πήρα τρία πολύ υπερβολικά φάουλ στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά είναι αυτό που είναι. Απλά έμεινα συγκεντρωμένος.

Ο Κώστας μπήκε και μας έδωσε μερικά καλά λεπτά. Εγώ απλά έμεινα συγκεντρωμένος και μετά όταν μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησα να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερη άμυνα μπορούσα χωρίς να κάνω φάουλ.

Προσπαθούσα να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει.

Για το εάν είχε κάποιο έξτρα κίνητρο απέναντι στην Μπάγερν:

«Δεν είχα κάποιο έξτρα κίνητρο. Πρώτα απ’ όλα, έπαιζα εναντίον ενός πολύ καλού ψηλό, πολύ έμπειρου και είναι πάντα μια πρόκληση να παίζεις εναντίον ενός τέτοιου παίχτη. Ο Ιμπάκα είναι ένας παίχης που έχει παίξει 10+ ή κάτι τέτοιο, χρόνια στο ΝΒΑ.

Οπότε, αντιμετωπίζοντας τέτοιους παίχτες, δεν νομίζω ότι χρειάζομαι επιπλέον κίνητρο. Ήταν ένα παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την δεύτερη θέση της σεζόν ενάντια σε μια καλή ομάδα, μακριά από την έδρα μας, με τους οπαδούς μας, που έκαναν το ταξίδι για να μας υποστηρίξουν, οπότε δεν νομίζω ότι χρειαζόμουν επιπλέον κίνητρο από αυτό.

Αλλά σίγουρα, μετά το τελευταίο παιχνίδι, ένιωθα ότι χρειαζόμουν να δόσω κάτι για την ομάδα, προφανώς ξεκινώντας το παιχνίδι με τρία φάουλ στο στο πρώτο ημίχρονο δεν με βοήθησε πολύ.

Αλλά, όπως είπα, μπήκα στο δεύτερο ημίχρονο έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου και να προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Γιαν το αν αισθάνθηκε ότι ήταν σαν ένα εντός έδρας παιχνίδι με την 3,500 ή 4.000 οπαδούς στο πλευρό του Παναθηναϊκού:

«Ναι, σίγουρα. Ήταν σαν να παίζαμε στην έδρα μας. Είναι καλό να έχουμε οπαδούς σαν κι αυτούς εκτός έδρας όταν παίζουμε εκτός έδρας

να έχουμε οπαδούς να μας σπρώχνουν, πέρυσι ήταν πολύ σημαντικό για εμάς όταν ήμουνα στην Παρτίζαν, το να έχουμε οπαδούς εκτός έδρας.

Και φέτος να το έχουμε αυτό είναι πραγματικά μια ευλογία και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έχουμε τέτοιους οπαδούς που μας ακολουθούν και μας σπρώχνουν ακόμα κι εκτός έδρας».