Μπακς-Ράπτορς 111-117: Ήττα για το χωρίς Γιάννη Μιλγουόκι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε και οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας από τους Τορόντο Ράπτορς με 117-111. Πρώτη νίκη για τους Καναδούς μετά από 15 παιχνίδια.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς, από τους οποίους ηττήθηκαν εντός έδρας με 117-111 σε ένα βράδυ που δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ανέλπιστο αποτέλεσμα για τα “ελάφια” από μία ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση της Ανατολής και προερχόταν από αρνητικό σερί 15 ηττών.

Το παιχνίδι ήταν κλειστο με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του, ωστόσο οι Ράπτορς ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή στα σημεία, την οποία διατήρησαν και στο φινάλε, παίρνοντας τη νίκη.

Ο Greek Freak δεν έπαιξε λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στον ιγνυακό τένοντα και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ανέλαβε να σηκώσει το βάρος της απουσίας του, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια. Ο έμπειρος γκαρντ σκόραρε 36 πόντους με 4/12 τρίποντα, κατέβασε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ, ωστόσο η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να αποτραπεί η ήττα.

Στο σκοράρισμα ακολούθησε ο Κρις Μίντλετον με 21 πόντους (5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ενώ κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια ήταν ο Μπόμπι Πότρις με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ και Ιμάνουελ Κουίκλι έκαναν τη διαφορά για τους νικητές, με τον πρώτο να σταματά στους 31 πόντους (7/15 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ) και τον δεύτερο να έχει πολυδιάστατη προσφορά στο παρκέ με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ.