Η γη της ελιάς: Ο θάνατος που χωρίζει την Αριάδνη και τον Χρήστο

Η Αριάδνη βιώνει απίστευτο συναισθηματικό πόνο, καθώς ο Χρήστος της έχει ζητήσει να μείνει μακριά του και να σταματήσουν να βλέπονται.

Ωστόσο το πάθος τους είναι πιο δυνατό από τη λογική και η απόσταση που κρατάνε χάνεται και εκεί που ετοιμάζονται για τη μεγάλη ανατροπή, μια άλλη πιο… μεγάλη τούς σταματάει.

Όσο κι αν προσπαθούν, ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Μάλιστα ο Χρήστος αθετεί για μια ακόμα φορά τον λόγο του κι ενδίδει στον έρωτά του για την Αριάδνη και όχι μόνο αυτό.

Tης ανοίγεται πιο πολύ συναισθηματικά και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της.

ariadni1.jpg

Έτσι συνεχίζουν να ζουν τον παράνομο έρωτά τους, με τον Χρήστο να αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη και να την αποφεύγει ερωτικό.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Χρήστος δεν θέλει πλέον να κοροϊδεύει τη γυναίκα του και γενικά πιέζεται πάρα πολύ συναισθηματικά, λέγοντας δικαιολογίες και ψέματα παντού.

Γι’ αυτό, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να δώσει τέλος στον γάμο του. Ο Χρήστος λοιπόν ετοιμάζεται να μιλήσει ειλικρινά για όσα του συμβαίνουν και να χωρίσει με την Αφροδίτη.

Την στιγμή όμως που πάει να της το πει, χτυπάει το τηλέφωνο και ανακοινώνουν στην Αφροδίτη ότι η γιαγιά Ευτέρπη, που την περιέθαλπε, της έκανε παρέα και την αγαπούσε, έφυγε από τη ζωή!

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου η Αφροδίτη καταρρέει.

fili-xristos-ariadni.jpg

Ο Χρήστος φυσικά δεν της λέει τίποτα εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι αποφασισμένος να το κάνει τις επόμενες μέρες.

Ο Κωνσταντίνος. μετά την κηδεία της γιαγιάς Ευτέρπης, καλεί την Αφροδίτη και της ανακοινώνει ότι της έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομιά.

Η Αφροδίτη ταράζεται και δεν θέλει να τη δεχτεί: «Δεν γίνεται, αυτά τα λεφτά θα μου κάψουν τα χέρια.

Είναι σαν να έκανα ό,τι έκανα για την κυρία Ευτέρπη μόνο και μόνο για την περιουσία της. Δεν τα θέλω», λέει.

Η κοπέλα δεν δέχεται με τίποτα να πάρει έστω και ένα μέρος από την κληρονομιά: «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα δώσω σε ένα φτωχό παιδί», συμπληρώνει.

xristosariadni.jpg

Και όντως βρίσκεται ένα παιδί από το ίδρυμα στο οποίο θα μπορούσε να δώσει την περιουσία, αλλά όπως την ενημερώνει ο Κωνσταντίνος. αυτό δεν μπορεί να γίνει:

«Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να υιοθετήσεις αυτό το παιδί και να του περάσεις εσύ την περιουσία», της εξηγεί.

Παρακολουθώντας ο Χρήστος όλες αυτές τις κινήσεις της Αφροδίτης και μπροστά σ’ αυτό το μεγαλείο ψυχής που δείχνει, υποχωρεί, δεν λέει τίποτα για χωρισμούς στην Αφροδίτη, ενώ αντίθετα «αδειάζει» την Αριάδνη:

«Εμείς τελειώσαμε. Δεν πρόκειται ν’ αφήσω την Αφροδίτη ποτέ», της ξεκαθαρίζει.

Πηγή: TV24