Στις 12 το μεσημέρι το μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Στις 12.00 το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, γίνεται ακόμα ένα μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας από όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας  για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

Λόγω πραγματοποίησης της συγκέντρωσης και πορείας διαμαρτυρίας, φοιτητικών συλλόγων, εκπαιδευτικών σωματείων, μαθητικών κοινοτήτων και άλλων συλλογικοτήτων θα ισχύσουν κυκλοφοριακέ ρυθμίσεις.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται,

θα εφαρμοστούν κατά περίπτωση εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση -όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών-σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.),

της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.