Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ από τον ημιτελικό με τον Άρη ο Βιλντόζα!

Ο Παναθηναϊκός Aktor θα παραταχθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δίχως τον Λούκα Βιλντόζα. Στην εξάδα των ξένων ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Άρη στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Εργκίν Αταμάν, μαζί με τους συνεργάτες του, αποφάσισαν να πορευτεί το «τριφύλλι» δίχως τον Αργεντινό γκαρντ στο ματς με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Βιλντόζα ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής (16/2) και υποβλήθηκε σε μαγνητική που βγήκε καθαρή, αλλά ο Αταμάν επέλεξε να τον ξεκουράσει – προφυλάξει, καθώς ακολουθεί και ο… διαφαινόμενος τελικός με τον Ολυμπιακό, εφόσον οι «αιώνιοι» περάσουν τον Άρη και τον Προμηθέα αντίστοιχα.

Έτσι, στην εξάδα των ξένων θα μπει ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, που δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο απέναντι στους «κίτρινους». Άλλωστε, θυμίζουμε πως η κάθε ομάδα μπορεί να επιλέξει νέα εξάδα ξένων το πρωί της εκάστοτε αναμέτρησης.

Ως εκ τούτου, ο Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω έξι ξένους για τον ημιτελικό: Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.