Ναυάγιο: Ο Άγγελος υποψιάζεται τον Ιπποκράτη και….

Βράδυ Δευτέρας και το Ναυάγιο» στο MEGA έρχεται να καθηλώσει. Βέβαια και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές.

Η Ειρήνη, απαρηγόρητη που έχασε το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, αποφασίζει να εγκαταλείψει για πάντα το όνειρό της.

Ήταν όμως μια τυχαία ληστεία ή έχει βάλει το χέρι του ο Ιπποκράτης, καταστρώνοντας σχέδιο για να την κρατήσει κοντά του;

Ο Βασίλης βρίσκει τον Μάριο τραυματισμένο από τη σφαίρα της Στέλλας και αναλαμβάνει να κουκουλώσει την υπόθεση.

Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγηθεί στη Θοδώρα αλλά αυτή τον διώχνει οργισμένη, έχοντας μάθει για τον αρραβώνα του με την κόρη του Δημήτρη.

Η Λίνα φεύγει επειγόντως από την Αθήνα και αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον πατέρα της στην Κρήτη.

Ο Ιπποκράτης ανακρίνει τον Άγγελο για το παρελθόν του και αφήνει υπόνοιες για τους γονείς του και τα αίτια του τραγικού θανάτου τους, που τον αναστατώνουν και τον γεμίζουν ερωτηματικά.

Ο Άγγελος υποψιάζεται τον Ιπποκράτη και το λέει στον Πέτρο, ο οποίος φοβάται πως η Ειρήνη κινδυνεύει. Ο Δημήτρης έχει απολύσει τη Θοδώρα, και η Λίνα με την Πολυξένη παλεύουν να τον πείσουν ότι την αδίκησε.

Η αλήθεια για τον αρραβώνα της Λίνας με τον Στέφανο προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στις οικογένειες της Λίνας και του Μάκη, ενώ την ίδια ώρα, η Βάσω και ο Άγγελος μοιράζονται τα δικά τους προσωπικά μυστικά.

Στο σπίτι της Στέλλας, η δραματική συμπλοκή συνεχίζεται, καθώς η Στέλλα και ο Βασίλης παλεύουν να πάρουν το όπλο από τον Μάριο.

Οι ζωές όλων τους βρίσκονται σε κίνδυνο, ενώ την ίδια ώρα ο Στελής ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για το γάμο της Ειρήνης και παίρνει μαζί του τη φωτογραφία του Πέτρου που του έδωσε η Λαμπρινή.

Ο Πέτρος τρελαμένος από την ανησυχία για την Ειρήνη πηγαίνει στο σπίτι της και πέφτει πάνω στον Ιπποκράτη.

Η αιματηρή περιπέτεια της Στέλλας και του Βασίλη φτάνει στο τέλος της, αλλά τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Ο Βασίλης ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης, ενώ ο Ιπποκράτης, στην πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρο, φροντίζει να τον «ανακρίνει» με τον τρόπο του, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τη ζωή του και το παρελθόν του.

Ο Πέτρος βρίσκεται ενώπιον της εικόνας του Αγίου Νικολάου στο σπίτι του Ιπποκράτη, ενώ η Βάσω εξομολογείται στον Άγγελο ένα μυστικό της που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους.

Η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της, και ο Ιπποκράτης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Πριν φύγει από την Κρήτη, η Λίνα θέλει να απολογηθεί στη Θοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Στέφανο.

Αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπτεται το σπίτι του Μάκη.