Κύπρος – Καιρός: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδα έχει εκδώσει για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχύ από τις 19:00 σήμερα μέχρι τις 18:00 αύριο.

Συγκεκριμένα μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει χαλάζι.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται βροχές, ενώ θα σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.

Στις καταιγίδες αναμένεται να πέσει χαλάζι και οι άνεμοι πιθανόν να ενισχύονται και να μεταβάλλονται.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές κατά διαστήματα, ενώ θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες όπου και αναμένεται να πέσει χαλάζι. Από αργά το απόγευμα προς το βράδυ ο καιρός βελτιώνεται.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα βόρεια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα δυτικά παράλια γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.