Super League1, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 Συνεχίζει να εντυπωσιάζει

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προέβη σε ροτέισον μετά τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, δίνοντας φανέλα βασικού στους Κίνι, Ρέτσο, Άμπι, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα, Μαρτίνς και Ναβάρο.

Με αλλαγές παρατάχθηκε στο Φάληρο όμως και ο ΠΑΟΚ, με τον Σάστρε να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Οζντόεφ να αγωνίζεται μαζί με τον Μεϊτέ στα χαφ.

Ο Ναβάρο στο 10′ και στο 15′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ήταν σε θέση οφσάιντ, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα γκολ του.

Στο 25ο λεπτό ο Κουλιεράκης ανέτρεψε τον Ναβάρο στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ποντένσε, ο οποίος νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Κοτάρσκι, με τον Κίνι όμως στην επαναφορά της μπάλας να βρίσκει δίχτυα στο 27′, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ.

Στο 61ο λεπτό οι Πειραιώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, βάζοντας εκ νέου φωτιά στις εξέδρες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε μία πολύ γρήγορη αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων» ο Όρτα τροφοδότησε τον Ποντένσε

και αυτός με απίθανη κάθετη πάσα βρήκε τον Μαρτίνς, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κοτάρσκι, γράφοντας το 2-0.

Στο 92΄έπειτα από τις κόντρες έξω από την περιοχή, ο ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε εξαιρετικά την μπάλα, ο Ζίβκοβιτς την πήρε την περιοχή,

έκανε το γύρισμα και ο Αντόνιο πρόλαβε τον Ρέτσο για να μειώσει σε 2-1 ο ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1
Γκολ: 27′ Κίνι (Ολυμπιακός), 61′ Μαρτίνς (Oλυμπιακός), 92΄Μάρκος Αντώνιο (ΠΑΟΚ)

Κίτρινες: Κουλιεράκης (ΠΑΟΚ), Άμπι (Ολυμπιακός), Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ)

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78′ Έσε), Ιμπόρα, Όρτα, Μαρτίνς (78′ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Τάισον, Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (59′ Σαμάτα)

Διαιτητής: Νογκέιρα Βοηθοί: Μάρτινς – Ντουάρτε Τέταρτος: Τσαγκαράκης VAR: Εστέβες, Κωνσταντίνου