Σπανούλης: “Είμαι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας”

BASKET LEAGUE 2023-2024 / ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)

Το Περιστέρι bwin ηττήθηκε από τον Άρη εντός έδρας και ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του.

Το Περιστέρι bwin δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη για τη Stoiximan Basket League και ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του.

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι οι παίκτες του είχαν το μυαλό τους στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Βόννη για το BCL (16/4, 21:00), τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν εκτός κλίματος αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είναι ξεκάθαρο ότι ήμασταν τελείως εκτός παιχνιδιού. Είναι μια ομάδα που τώρα χτίζει την νοοτροπία της. Μου αρέσει να αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδ με το ίδιο πάθος και δεν το καταφέραμε σήμερα. Είμαι βασικός υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας.

Τα παιδιά είχαν αλλού το μυαλό τους, στο ματς της Βόννης, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Ήμασταν τελείως εκτός κλίματος αγώνα. Οι περισσότεροι ήρθαν εδώ για να μην παίξουν στον αγώνα αλλά, αλλά απλώς να περάσει η μέρα τους για να έρθει αύριο η προπόνηση και σε αυτό ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ και αναλαμβάνω την ευθύνη”.