Ολυμπιακός: Η 11άδα που θα αρχίσει το παιχνίδι με την Φενέρ

Με 4-2-3-1 παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ (19:45) για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Πορτογάλος χαφ θα είναι μια από τις εναλλακτικές επιλογές του Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οσον αφορά στη βασική 11άδα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Έσε και Τσικίνιο θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μασούρα, Φορτούνη και Γιόβετιτς πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Μασούρας, Γιόβετιτς, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Παπαδούδης, Αντρέ Όρτα, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Ζοάο Καρβάλιο, Ρίτσαρντς και Ντόι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες οπαδούς τους, που αναμένεται για μια ακόμα φορά να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι η πειραϊκή ΠΑΕ την Τρίτη (9/4) είχε ανακοινώσει sold out, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να «εξαφανίζει» τα εισιτήρια της μεγάλης αναμέτρησης.