«Η Γη της Ελιάς»: Ολοκληρώνεται ο ρόλος του Φίλιππου στην τρίτη σεζόν

Ο Διονύσης Παπανδρέου ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Φίλιππος από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Πάμε Δαναη!» και προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του στην παραγωγή του MEGA.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν θα συμμετέχει στον τέταρτο κύκλο επεισοδίων.

«Για μένα η “Γη της ελιάς” είναι ορόσημο για την καριέρα μου. Όταν ξεκίνησε αυτή η σειρά δεν περιμέναμε ότι θα έκανε τόσο τεράστια επιτυχία και θα μιλάγαμε για τέταρτο χρόνο. Έκανα πολλά πράγματα στην άκρη για να αφοσιωθώ σε αυτό.

Μετά από τρία χρόνια ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε αυτά. Δυστυχώς, αποφασίσαμε από κοινού με την παραγωγή ότι ο ρόλος του Φίλιππου θα ολοκληρωθεί στην τρίτη σεζόν», εξομολογήθηκε ο Διονύσης Παπανδρέου.

Για τον ήρωά του, τον Φίλιππο Στεφανέα, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είμαι

άνθρωπος που θα βγει μπροστά για τους ανθρώπους του. Σίγουρα έχουμε κοινά με τον Φίλιππο, έχουμε και χάσματα σε κάποια ζητήματα. Δεν θεωρώ ότι θα έκανα οικογένεια και θα δεσμευόμουν τόσο γρήγορα στη ζωή μου».

Φέτος, ο Διονύσης Παπανδρέου κάνει και το πρώτο του βήμα στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Φακντ απ», σε κείμενο του Τάσου Ιορδανίδη και σκηνοθεσία της Θάλειας Ματίκα.

«Πάντα ψάχνω τον δρόμο μου, αλλά ζούμε σε περιόδους που έχει χαθεί η επαφή με τον συνάνθρωπο.

Έχουν χαθεί οι κοινωνικές σχέσεις, έχουμε κλειστεί όλοι περισσότερο στους εαυτούς μας και νομίζω ότι αυτό κάνει λίγο τους καιρούς πιο σκοτεινούς και καταθλιπτικούς», δήλωσε με αφορμή την ιστορία που πραγματεύεται το θεατρικό έργο.

Αναφερόμενος σε λεκτική βία που έχει υποστεί στο παρελθόν, ο Διονύσης Παπανδρέου σημείωσε: «Οι εμπειρίες μας, θετικές ή αρνητικές, μας διαμορφώνουν ως χαρακτήρες. Έχω πάρει πολλή αγάπη από την οικογένεια και τους ανθρώπους μου.

Είμαι άνθρωπος που δεν φοβάμαι ή ντρέπομαι να συζητήσω. Εάν νιώθω ότι μπορώ να εμπιστευτώ κάποιον απέναντί μου συζητάω τα πάντα και αυτό βοηθά να διώξεις τον δαίμονα. Ως άνθρωπος έχω μία ιδιότητα self healing».

H «Γη της ελιάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00, στο MEGA