Famagusta: Η Μαίρη αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ

Ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του οικογένεια έρχεται ο Μάικλ στο 12ο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», την Κυριακή 28 Απριλίου, στις 22:40, στο MEGA.

Την ώρα που η οικογένεια Σέκερη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ασθένειας του Παύλου, ο Μάικλ προετοιμάζεται για τη μαρτυρία της βιολογικής του μητέρας.

Μια αποκάλυψη όμως από το στενό του περιβάλλον θα αλλάξει για πάντα όσα γνώριζε για τη δική του καταγωγή.

Ο Παύλος αγνοεί τα σημάδια και αρνείται να συνεχίσει την πειραματική θεραπεία, ενώ η ασθένειά του επιδεινώνεται δραματικά.

Η Δάφνη και ο Τεύκρος βάζουν στην άκρη όσα τους χώριζαν και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Μαίρη αγνοεί την αδερφή της και αποκαλύπτει τη μεγάλη αλήθεια στον Μάικλ.

Επεισόδιο 12 (Κυριακή 28 Απριλίου):

Ο Μάικλ ετοιμάζεται για τη συνέντευξη με την Χριστίνα, την οποία βλέπουμε μέσα από flashback να βασανίζεται ψάχνοντας το αγνοούμενο παιδί της.

Η Ιφιγένεια ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Παύλου, που συνεχώς επιδεινώνεται. Ο Αντρέας τον πιέζει να ξαναπάει στο Λονδίνο για την πειραματική θεραπεία, αλλά εκείνος το αποφεύγει.

Η Μαριάννα αποκαλύπτει στα αδέρφια της πως περιμένει το παιδί του Θοδωρή. Ο Τεύκρος συζεί πλέον με τη Δάφνη και προσπαθεί να βγάλει τον Μάριο από το ίδρυμα, αλλά η Αλίκη του βάζει διαρκώς εμπόδια.

Ο Μάικλ σφόδρα ερωτευμένος με τη Σιμώνη, ταξιδεύει στην Αθήνα για να την δει. Η Σοφία προσπαθεί να πείσει την

Μαίρη να μην μιλήσει στον Μάικλ για το παρελθόν του, όμως εκείνη με αποφασιστικότητα του ομολογεί ότι είναι υιοθετημένος