«Χρυσώνει» τον Κωνσταντέλια με το νέο συμβόλαιο

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της Εθνικής στο πρόσφατο παιχνίδι με το Καζακαστάν για τα playoffs του Euro 2024, έχει καταφέρει να αγαπηθεί από όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας.

Τη φετινή σεζόν ο «Ντέλιας» έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 12 φορές και έχει δώσει 6 ασίστ, σε 2,771 λεπτά συμμετοχής.

Όπως είναι φυσικό, ο μικρός του ΠΑΟΚ έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω του και αποτελεί σημείο αναφοράς στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της SportDay, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του πως σκοπεύει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 21 ετών ποδοσφαιριστή, κοντά στις απολαβές των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για τριπλασιασμό στις αποδοχές του Κωνσταντέλια (το συμβόλαιο του λήγει το 2027), ο οποίος αυτή τη στιγμή αμείβεται με λίγο πάνω από 500.000 ευρώ ετησίως.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως έχει γίνει μία προεργασία και δεν υπάρχει κάποια βιασύνη για την ολοκλήρωσή της, όπως συνέβη και στις προηγούμενες περιπτώσεις που κλήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο διεθνής μεσοεπιθετικός.