Χανιά: Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο με τους δύο νεκρούς – Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (31/1) στα Χανιά, που είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή. Μάλιστα, ήταν τόσο δυνατή που χρειάστηκε να στηθεί μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος:

Στο ένα όχημα επέβαινε ένα ζευγάρι ηλικίας 62 ετών ο άνδρας και 63 ετών η γυναίκα και στο άλλο, οδηγός ήταν ένας 19χρονος.

Δυστυχώς, για το ζευγάρι που- σύμφωνα με πληροφορίες- είχε καταγωγή από τα Χανιά, ήταν ήδη αργά, αφού και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Σοβαρά τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Χανίων και ο 19χρονος οδηγός του έτερου εμπλεκόμενου οχήματος.

Πάντως, όπως μετέδωσε το cretalive.gr, πιθανότερη εκδοχή για την αιτία του θανατηφόρου τροχαίου είναι ο 19χρονος να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι

και το αυτοκίνητο να ξέφυγε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο όχημα του ζευγαριού.