Αρτέτα: «Δεν είναι μόνο ο Κέιν η Μπάγερν – Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ»

Στην παραδοχή ότι έχει επηρεαστεί από τον Τούχελ, τον τρόπο δουλειά του, προχώρησε ο Μίκελ Αρτέτα στην συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των Άρσεναλ και Μπάγερν.

“Απολαμβάνουμε πραγματικά αυτές τις στιγμές, είμαστε εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε σε Premier League και Champions League. Απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης θα βρούμε έναν από τους συλλόγους με τους περισσότερους θριάμβους στην Ευρώπη αλλά ανυπομονούμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο”, ανέφερε και πρόσθεσε:

“Είναι ομάδα τοπ επιπέδου, είμαι μεγάλος θαυμαστής του Τούχελ, του τρόπου που δουλεύει στο γήπεδο και δημιουργεί τις ομάδες του. Έχω μάθει πολλά από εκείνον, κοιτάζοντας αυτά που έκανε. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και τώρα θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, εάν το πετύχουμε θα έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε την Μπάγερν”.

Ο Μίκελ Αρτέτα μίλησε για την παρουσία του Κέιν στους Βαυαρούς:

«Δεν είναι μόνο αυτός, έχουν άλλα 10 άτομα. Γνωρίζουμε την ποιότητα όλων των παικτών της Μπάγερν και ειδικά τη δική του.

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε ομαδικά. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για εμάς είναι η συνέπεια του Κέιν, δείτε τα νούμερα που είχε τα 10 προηγούμενα χρόνια.

Εκπληκτικά! Μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, εμείς θα προσπαθήσουμε να μην τροφοδοτηθεί εύκολα”.