Αμαλιάδα: 28χρονος αυτοκτόνησε με καραμπίνα λίγο πάνω από τον τάφο του πατέρα του

Ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του – ο πατέρας του του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών

Ένα τραγικό περιστατικό έχει αναστατώσει την κοινότητα Χαβαρίου, του δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα καθώς ένας 28χρονος άνδρας αυτοκτόνησε στο νεκροταφείο του χωριού με κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, ο άνδρας αυτοκτόνησε σε απόσταση δέκα μέτρων από τον τάφο του πατέρα του.

Κατά την ίδια πηγή ο 28χρονος, ο οποίος ζούσε μόνιμα στην Πάτρα, μετέβη χθες από την αχαϊκή πρωτεύουσα, στο Χάβαρι για να δει την μητέρα και τον αδερφό του – ο πατέρας του του είχε φύγει από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Αργά το απόγευμα, ο νεαρός έφυγε από το σπίτι του, και αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν τα συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία άρχισαν να τον αναζητούν αργά το βράδυ, αφού είχαν ανησυχήσει που δεν είχε επιστρέψει.

Το άψυχο σώμα του 28χρονου, εντοπίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απονενοημένη πράξη του.