Στοίχημα Προγνωστικά: Με φόρα η Ίντερ

Δυνατό πρόγραμμα Κυριακής στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς προκύπτουν μόνο σημεία σε Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα και Serie A, πάμε να δούμε αναλυτικά προγνωστικά και αναλύσεις:

Ουνιόν Βερολίνου – Ντάρμσταντ (16.30)

Το πάλεψε όσο μπορούσε το εξ’ αναβολής παιχνίδι η Ουνιόν Βερολίνου κόντρα στην Μπάγερν στο Μόναχο και δεν απέφυγε την ήττα με 1-0. Άλλα παιχνίδια είναι αυτά που πρέπει να κυνηγήσει για να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και ένα από αυτά είναι το σημερινό με τη Ντάρμσταντ. Μονόδρομος η νίκη λοιπόν σε αυτό το ματς, ώστε να πάρει ανάσα σε όλους τους τομείς ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Στο 95′ έσωσε την ισοπαλία η Ντάρμσταντ, ισοφαρίζοντας την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης σε 2-2. Θετικό μπορεί να κριθεί το αποτέλεσμα, αφού έχανε νωρίς με 2-0. Πάντως έχει ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα και με απολογισμό 2-5-11 βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Καθοριστικό ματς μέχρι το επόμενο είναι το σημερινό με την επίσης πιεσμένη Ουνιόν στο Βερολίνο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αν δεν κερδίσει και την ουραγό Ντάρμσταντ η Ουνιόν Βερολίνου ποια θα κερδίσει. Προβάδισμα λοιπόν στον άσο και το 1.65 της Stoiximan.

Σεβίλλη – Οσασούνα (19.30)

Αποκλεισμός στο κύπελλο το βράδυ της Πέμπτης για την Σεβίλλη από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0 και στρέφει αποκλειστικά τώρα το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Εκεί που γνώρισε τον διασυρμό από την Χιρόνα με 5-1 και συνεχίζει να απογοητεύει τους πάντες με την πορεία της. Πλέον έφτασε σε σημείο να «φλερτάρει» με την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας και δίνει σήμερα έναν πραγματικό τελικό απέναντι στην Οσασούνα.

Την δύναμη της έδρας της εκμεταλλεύτηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Οσασούνα, καθώς επιβλήθηκε της Χετάφε με 3-2. Έτσι έδωσε συνέχεια στο 1-0 επί της Αλμερίας και βελτίωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα. Πάντως μια θέση Ευρώπης απέχει αρκετά ακόμη με την πορεία που έκανε τον πρώτο γύρο, ενώ την περιμένει και σήμερα δύσκολη αποστολή απέναντι στην Σεβίλλη εκτός έδρας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ώρα να σοβαρευτεί η Σεβίλλη και να βγάλει αντίδραση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει το προβάδισμα για τον άσο στο 2.05 από το Pamestoixima.

Φιορεντίνα – Ίντερ (21.45)

Στον ημιτελικό τέλειωσε η πορεία της Φιορεντίνα στο Σούπερ Καπ, χάνοντας από τη Νάπολι με 3-0. Στροφή στο πρωτάθλημα, εκεί που κυνηγά με αξιώσεις την είσοδο της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Αρκετά ικανή φέτος σαν ομάδα, όμως πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω στην συνέχεια για να πετύχει τον στόχο της την στιγμή που έχει απόψε ένα μεγάλο ματς απέναντι στην φορμαρισμένη Ίντερ.

Το 1-0 έφτανε για την Ίντερ, ώστε να της δώσει το Σούπερ Καπ πριν λίγες ημέρες επί της Νάπολι και έτσι κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της περιόδου. Καλή ώθηση αναμφίβολα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως διακαής πόθος της αποτελεί φέτος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκεί που παραμένει σοβαρή, ενώ δίνει μεγάλη μάχη κορυφής με την Γιουβέντους. Δυνατό τεστ και το σημερινό οι «νερατζούρι» κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Φιορεντίνα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Δεν θα είναι εύκολη σαφώς η αποστολή για την Ίντερ, όμως δείχνει σοβαρή και έχει τύχες για το διπλό στην Φλωρεντία με 1.95 στην Bet365.