Ναυάγιο: Ο Αλέξ. Μπουρδούμης έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα – Σύγκρουση Μπουρδούμη – Σκιαδαρέση

Η επιστροφή της σειράς «Το Ναυάγιο» γίνεται ακριβώς όπως αναμέναμε, δηλαδή με συγκρούσεις απαραίτητες για να οδηγηθούμε είτε στη δικαίωση, είτε στην προσωπική ευτυχία.

New entry στη σειρά είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος θα έχει έναν βασικό ρόλο που αφορά στα θύματα.

Συνοψίζοντας για αυτά που μας περιμένουν ως θεατές, έχουμε μία απόπειρα δολοφονίας, έναν χωρισμό, έναν αναγκαστικό γάμο και στο τέλος την αποκάλυψη της αλήθειας σε 3 μέτωπα.

Η Ειρήνη έχει αισθήματα για τον Πέτρο αλλά αναγκάζεται να παντρευτεί τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο είναι φέτος μία από τις πιο προσεγμένες παραγωγές στο πεδίο που ονομάζουμε σειρές εποχής.

Με ένα σενάριο που έχει εξελιχθεί ως μη αναμενόμενο. Δηλαδή ως κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Το τηλεοπτικό comeback έχει μερικές από τις εκπλήξεις που ανέμενες και άλλες που δεν περιμένεις.

Η Ειρήνη – Αναστασία Παντούση , έρχεται καταρχάς κοντά με τον Πέτρο. Συνδέονται συναισθηματικά γιατί εκείνος της δείχνει τα μπουκάλια με τα αρώματα που έχει βρει από το ναυάγιο και εκείνη του αποκαλύπτει πως είναι δικά της και του αδικοχαμένου συζύγου της Απόστολου.

Σε μεγάλη περιπέτεια βρίσκεται ο Πέτρος δίχως να το ξέρει, γιατί ο Γιάννης Στάνκογλου καραδοκεί.

Ως Ιπποκράτης εκμεταλλεύεται την ασθένεια του μπαμπά της Ειρήνης και τελικά εκείνη δέχεται να τον παντρευτεί.

 

Στα άκρα θα δεις να φτάνει και η Στέλλα – Αμαλία Καβάλη, η οποία μαθαίνει από τον Βασίλη το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον σύζυγό της την ώρα της βύθισης του πλοίου, για να γλιτώσει εκείνος.

Τον καλεί στο σπίτι και έχει ήδη έτοιμο το σχέδιο της δολοφονίας του, σκοπεύοντας να τον δηλητηριάσει. Τελευταία στιγμή ο Βασίλης θα προλάβει την ακραία της ενέργεια.

 

Τον παροδικό χωρισμό του Μάκη και της Λίνας θα δεις στα επόμενα επεισόδια. Με πολύ άκομψο τρόπο, καθώς ξαφνικά μπροστά τους εμφανίζεται ο πατέρας της μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Δικαίως εκείνος θίγεται. Θα τους ξαναδούμε μαζί, μετά όμως από αρκετές περιπέτειες.

Το κοινό δικαιώθηκε για τον δολοφόνο Στάνκογλου στο Ναυάγιο αλλά θα έχουμε και νέα έκπληξη

Στις πολύ ενδιαφέρουσες σκηνές που έρχονται είναι η νέα σύγκρουση που ξεσπά μεταξύ του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

Ο πρώτος μπαίνει στη σειρά, (το ανακοίνωσε και επίσημα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου) ως δικηγόρος των θυμάτων του ναυαγίου.

Και φυσικά ο δεύτερος ως ο δόλιος δικηγόρος Μιλτιάδης Παντελίδης του πλοιοκτήτη, θα του βάλει πολλά εμπόδια.

Δεν θα είναι αυτή η σύγκρουση απλά μετωπική, αλλά και καθοριστική για το φινάλε της σειράς.

από το queen.gr