Δήμητρα Κωνσταντοπούλου: Η Καθηγήτρια Οικονομικών και Φωνητικής με την “αγγελική” φωνή, τιμά τις γυναίκες, φορώντας την “στολή” Διαιτητών Πυγμαχίας

Όταν ο Θεός “μοίραζε” ταλέντα στην Γη στην Δήμητρα Κωνσταντοπούλου όπως φαίνεται ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Δεν υπάρχει άνθρωπος που συναντά την Δήμητρα και δεν “μαγεύεται” από τα χαρίσματά της… Η ομορφιά της, η θεϊκή φωνή της, οι γνώσεις της, οι ευαισθησίες της και συνάμα ο δυναμισμός της σε καθηλώνουν να απολαμβάνεις τα θεία δώρα που μπορεί ένας άνθρωπος να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο όπως ακριβώς κάνει η Δήμητρα Κωνσταντοπούλου. Το 2023 όπως χαρακτηριστικά λέει η Δήμητρα ήταν η χρονιά της … το 2024 λέμε εμείς της ανήκει και το μαγικό ταξίδι της επιτυχίας μόλις ξεκινά για την “κόρη της Σελήνης”…!

Η Δήμητρα “μιλά” και εμείς την απολαμβάνουμε!

“Το 2023 θα μπορούσε να  χαρακτηριστεί ως έτος Συγκομιδής Τίτλων Σπουδών και Πτυχίων, αλλά αδιαμφισβήτητα, η πιο συγκλονιστική στιγμή όλων, ήταν εκείνη της συμμετοχής μου στο Voice of Greece.”

“Ως Καθηγήτρια Οικονομικών και Φωνητικής , το 2023 έζησα στιγμές επιτυχιών των μαθητών μου και πανηγυρίσαμε για την Εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας. Ωστόσο, πανηγυρίσαμε και ταυτόχρονα συγκινηθήκαμε και στο πλατό του Voice, με τις ερμηνείες και τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε αμφότεροι.”

“Μια από τις αγαπημένες μου στιγμές στο Talent Show ήταν η ερμηνεία του Hijo De La Luna, ενός κομματιού το οποίο αγαπώ και κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου . Τα συναισθήματα που βίωσα στη σκηνή, δε μπορώ να τα περιγράψω με λόγια εύκολα …Ένιωσα συγκίνηση, ανατριχίλα , πάθος και έρωτα για το μουσικό κομμάτι που κλήθηκα να ερμηνεύσω.”

“Το Hijo De La Luna, πρόκειται για ένα πολύ γνωστό παραμύθι το οποίο έχει μεταφερθεί στο Θέατρο και τη Ζωγραφική και αναφέρεται σε μια νεαρή τσιγγάνα που ζήτησε από τη Σελήνη τον Έρωτα με αντάλλαγμα το πρώτο της παιδί (Το γιο της Σελήνης). Έτσι , ντυμένη τσιγγάνα και παρακαλώντας τη σελήνη για έρωτα, εκείνο το βράδυ , ενώθηκα με τον αστικό μύθο του Hijo De La Luna , ενσαρκώνοντας τον πόνο και την αγωνία μιας νεαρής γυναίκας, που φοβάται τη μοναξιά της ζωής . Ακολούθησαν κι άλλες φάσεις στο show αλλά η αγαπημένη μου ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνη του «Γιου της Σελήνης».”

“Οι στόχοι μου για το 2024 είναι Καθαροί και Συγκεκριμένοι. Συνεχίζω τα μαθήματα κλασικού τραγουδιού έπειτα από μια παύση λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, έχοντας ως πλάνο τη συμμετοχή μου σε παραστάσεις και τη διδασκαλία Αμιγώς Κλασικής Μουσικής. Παράλληλα, στα άμεσα πλάνα μου, είναι η αγωνιστική μου επανένταξη στο Άθλημα της Πυγμαχίας, μέσω αγωνιστικών προπονήσεων και αθλητικού μοτίβου ζωής. Αρωγός σε αυτή μου την προσπάθεια στέκεται η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, με την οποία σχεδιάζουμε να υλοποιήσουμε ανθρωπιστικές δράσεις με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο με κάθε μαχητική του υπόσταση.”

“Μια νέα ωστόσο πρόκληση αποτελεί για εμένα και η Σχολή Διαιτητών Πυγμαχίας, την οποία ξεκινάμε αισίως τον Φεβρουάριο. Καιρός είναι οι γυναίκες να διεκδικούν ισάξιες θέσεις με τους άνδρες και εμπράκτως σε ΚΑΘΕ χώρο. Τέλος , ακαδημαϊκά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν επιθυμώ να εκπονήσω κάποιο επιπλέον Μεταπτυχιακό ή Διδακτορικό, αλλά υπάρχουν αρκετές ιδέες στο τραπέζι, με γνώμονα την προσφορά μου στην Εκπαίδευση και την Οικονομία, δύο αντικείμενα που λατρεύω από καρδιάς.”