ΑΕΚ: Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Λιούμπισιτς

Μέσα του εξωτερικού, αναφέρουν πως είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Η ΑΕΚ είναι ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι και θέλει το μπαμ στο φινάλε με τους Κροάτες να φέρνουν στο προσκήνιο τον χαφ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «www.germanijak.hr», «ο Λιούμπισιτς μπορεί να φύγει από τη Ντιναμό» και στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς.

Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς, έπαιξε και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς,

που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».