Ζωή Κωνσταντοπούλου:« Δεν παίρνουν τα μυαλό μας αέρα..»

Η πρόεδρος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, μίλησε σε τηλεοπτικής εκπομπή για τις θέσεις του κόμματός της «Πλεύση Ελευθερίας» αλλά και για τα ποσοστά του που ανέβηκαν στις εκλογές του Μαΐου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου μίλησε για τα ποσοστά της Πλεύσης Ελευθερίας τονίζοντας ότι θέλουν να διπλασιάσουν τα ποσοστά τους το βράδυ των εκλογών.

«Δεν παίρνουν τα μυαλό μας αέρα. Βάλαμε στόχο όμως να διπλασιάσουμε δυνάμεις το βράδυ των εκλογών. Το κινητό μου δεν έχει σταματήσει να χτυπάει από τότε που το έδωσα.

Μιλάω με φοιτητές για όλα και η αμεσότητα είναι πολύ σημαντική. Ένας από τους στόχους μας είναι να μην υπάρξει άνθρωπος που θέλει να ψηφίσει αλλά δεν μπορεί να μην ψηφίσει».

«Το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια μέσα στη Βουλή και θα έπρεπε να έχει κάνει παραπάνω πράγματα»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως ήταν σαν να έφυγε ένα «πέπλο» που σκέπαζε το κόμμα και δεν το έβλεπε ο κόσμος.

«Ήταν σαν να την είδε ξαφνικά ο κόσμος. Εμείς είμαστε μία αντισυστημική δύναμη. Δεν έχασα την μαχητικότητά μου, αλλά δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε από τα συστημικά κόμματα. Πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση απέναντι στη κυβέρνηση.

Αυτές είναι εκλογές για αντιπολίτευση και για να έχουμε αντιπολίτευση πρέπει να αλλάξει η Βουλή. Ήμουν έξι μήνες πρόεδρος της Βουλής και έκανα αλλαγές που δεν είχαν γίνει ποτέ.

Το ΚΚΕ είναι 49 χρόνια μέσα στη Βουλή και θα έπρεπε να έχει κάνει παραπάνω πράγματα. Εμείς δεν θα είμαστε για να λέμε απλά όχι αλλά θα ασκούμε αντιπολίτευση.

Όταν ήμουν στη Βουλή εάν δεν υπήρχαν οι βουλευτές δεν ξεκινούσα τη συνεδρίαση».

Παράλληλα η κ. Κωνσταντοπούλου είπε πως η μοναδική ψήφος που δε θα πάει χαμένη είναι αυτή στην Πλεύση Ελευθερίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρώ πως σε μια Δημοκρατία ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι πολύ σημαντικός. Το ότι η ΝΔ συγκράτησε δυνάμεις έχει να κάνει με το ότι δεν είχε αντιπολίτευση.

Η αντιπολίτευση δεν είναι να αποχωρείς από τη Βουλή όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κάνουμε και ακτιβισμό.

Έχω πολύ μακρά εμπειρία, δικηγορική, αλλά και τα γνωστικά εργαλεία. Γνωρίζω τον κανονισμό της Βουλής για να γίνουν αυτά που πρέπει, όπως και έκανα.

Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Η ΝΔ είτε έχει αυτοδυναμία είτε όχι εμείς θα είμαστε απέναντί της ως Πλεύση Ελευθερίας».