Ζώδια: Αυτή είναι η τυχερή σου μέρα μέσα στο Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκινά αύριο και σηματοδοτεί μια νέα αρχή για όλα τα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Ωστόσο για κάθε ένα από αυτά θα υπάρχει μία πιο τυχερή μέρα μέσα στον πρώτο μήνα της εποχής των λουλουδιών και της λιακάδας, στη διάρκεια της οποίας η θετική διάθεση και οι ευκαιρίες θα απογειωθούν.

Ποια είναι αυτή;

Κριός: 19 Μαρτίου. Μια παρέα από πλανήτες στους Ιχθύς θα σας βοηθήσουν να έρθετε σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό σας, επιτρέποντάς σας να αγκαλιάσετε τα όνειρά σας και να μετακινηθείτε ένα βήμα πιο κοντά στο να τα κάνετε πραγματικότητα.

Ταύρος: 10 Μαρτίου. Αρκετά συγκρατηθήκατε, ήρθε η ώρα να αρπάξετε τη ζωή και να την ξεζουμίσετε, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορείτε με ό,τι σας προσφέρει. Αυτή είναι επίσης μια ιδανική μέρα να εστιάσετε στις ικανότητες δικτύωσής σας, χρησιμοποιώντας τις προς όφελός σας και προς όφελος των γύρω σας.

Δίδυμοι: 10 Μαρτίου. Με τον Κρόνο να ευλογεί την επαγγελματική ζωή σας, επιτέλους βρίσκετε μια ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις ευκαιρίες να συμβάλετε σε μια ομάδα. Ή ακόμα και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή τις σπουδές σας. Ανατρέξτε, απλά, σε όσα έχετε μάθει μέχρι σήμερα.

Καρκίνος: 9 Μαρτίου. Υπό την επιρροή του Κριού, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας αναδεικνύονται σε προτεραιότητα, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που περιστρεφόταν γύρω από την ερωτική ζωή σας. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και σε ό,τι ονειρεύεστε να δημιουργήσετε.

Λέων: 19 Μαρτίου. Η ενέργεια του Κριού θα ενεργοποιήσει τον οίκο της αφθονίας, ενώ οι Ιχθύες θα σας φέρουν ευκαιρίες για μια ριζική μεταμόρφωση. Επιτέλους, έχετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το μονοπάτι της ζωής όπου θα συναντήσετε ακόμα περισσότερες στιγμές αγάπης, επιτυχίας και χαράς.

Παρθένος: 25 Μαρτίου. Με την ηλιακή έκλειψη στον οίκο του πλούτου, θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε το σύστημα αξιών σας και πώς μπορείτε να διεκδικήσετε μεγαλύτερη οικονομική ευημερία. Θα κληθείτε επίσης να συνεργαστείτε περισσότερο με άλλους αλλά και να σκεφτείτε τι άλλο κάνει τη ζωή σας πιο πλούσια πέρα από τα ίδια τα χρήματα.

Ζυγός: 10 Μαρτίου. Τίποτα δεν θα σας κρατάει από ένα νέο ξεκίνημα. Η αποφασιστικότητά σας θα απογειωθεί, θα βρείτε τη θέληση και τη δύναμη να πάρετε ρίσκα αλλά και να θέσετε κάποια όρια. Μη διστάσετε να κάνετε ό,τι θεωρείτε ότι χρειάζεται για να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο της ζωής σας.

Σκορπιός: 31 Μαρτίου. Με την επιρροή του Καρκίνου, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές, αλλά και μια νέα δραστηριότητα όπως η γιόγκα ή η αγγειοπλαστική. Τελικά, ο Καρκίνος θα σας καθοδηγήσει προς τον αληθινό προορισμό σας, που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Τοξότης: 19 Μαρτίου. Γίνεται μια στροφή στη ζωή σας, προς μια σταθερή σχέση ή έναν γάμο για όσους είστε ήδη σε σχέση, που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι αξίζετε πραγματικά την ευτυχία που είχατε ανέκαθεν ονειρευτεί. Τα μαθήματα αυτοεκτίμησης έγιναν ήδη κομμάτι της νέας ταυτότητάς σας, μιας ταυτότητας που σας δίνει τη δύναμη να διεκδικήσετε ό,τι σας ταιριάζει.

Αιγόκερως: 25 Μαρτίου. Μπαίνετε στη διαδικασία να βρείτε μια καλύτερη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή σας. Ανέκαθεν θεωρούσατε σημαντικές τη σταθερότητα και την επιτυχία, αλλά ήρθε η στιγμή να δείτε τι άλλο μπορεί να σας δώσει η καριέρα σας. Να αναζητήσετε τι σημαίνει για εσάς, τελικά, πληρότητα.

Υδροχόος: 25 Μαρτίου. Με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, η εκπλήρωση των επιθυμιών σας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Λιγότεροι περιορισμοί και λιγότερος φόβος σάς κρατούν μακριά από τις ευκαιρίες για αγάπη, επιτυχία και νέα ξεκινήματα. Αρκεί να πιστέψετε ότι μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή.

Ιχθύς: 3 Μαρτίου. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, διεκδικείτε πιο επίμονα τον στόχο να ανοίξετε τον δικό σας δρόμο επιτυχίας, σύμφωνα με την αληθινή αξία σας.

Σύμφωνοι, είστε οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, αλλά θα καταλάβετε ότι για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας χρειάζεται αφοσίωση και σκληρή δουλειά.

Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να βελτιώσετε τη φήμη σας στο επάγγελμά σας και να ενισχύσετε την αξιοπιστία σας.