Ζώδια: Έτσι θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Αυγούστου

Ζώδια

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, αναμένεται να είναι μια δυνατή αστρολογική, καθώς εκείνη τη μέρα σχηματίζεται η Πανσέληνος του Αυγούστου.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της εποχής του Λέοντα και στο αποκορύφωμα του καλοκαιριού, πράγμα που σημαίνει ότι ο Hλιος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό.

Ο Λέων είναι το μοναδικό ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο, εξάλλου, οπότε είναι η ώρα του να λάμψει.

Αλλά τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου (4:35 πμ), η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 θα κάνει το ντεμπούτο της στη σκηνή και θα μπει στο κοσμικό προσκήνιο με μια ζωηρή αίσθηση ανεξαρτησίας.

Με δραματικό τρόπο για την εποχή του Λέοντα, αυτή η σελήνη θα είναι επίσης η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους, οπότε θα φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη από μια μέση πανσέληνο λόγω της πιο κοντινής απόστασης – από το συνηθισμένο – με τη Γη.

Μεγάλες αλλαγές θα έρθουν με αυτή την εξαιρετικά φωτεινή σεληνιακή στιγμή, οπότε σίγουρα θα θέλετε να ξέρετε πώς η πανσέληνος του Αυγούστου 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Τι είναι το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Αυτή η πανσέληνος είναι γνωστή ως πανσέληνος «οξύρρυγχος» επειδή παίρνει το όνομά της από την περίοδο του καλοκαιριού κατά την οποία κορυφώνονται τα ψάρια οξύρρυγχος.

Σύμφωνα με τη NASA, το «Φεγγάρι του Οξύρρυγχου» πήρε το όνομά του από τους ιθαγενείς της Βόρειας Αμερικής, που ψάρευαν τα συγκεκριμένα ψάρια στις Μεγάλες Λίμνες (Great Lakes) αυτή την εποχή του έτους.

Η επερχόμενη πανσέληνος θα ανατείλει στο ελεύθερα σκεπτόμενο και έντονα αντικομφορμιστικό ζώδιο του Υδροχόου, ακριβώς απέναντι από τον ήλιο στον φλογερό Λέοντα.

Αυτή η καινοτόμος και ατομικιστική σεληνιακή ενέργεια μας εμπνέει να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και να απελευθερώσουμε την ψυχή μας από τα συναισθηματικά δεσμά που μας εμποδίζουν να είμαστε η πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας.

Η πανσέληνος του Αυγούστου μας ενθαρρύνει να παρατήσουμε τους κανόνες μας και να βρούμε πώς να ανοίξουμε ένα νέο μονοπάτι στη ζωή μας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε κάτι απροσδόκητο ή να πάμε κόντρα στο ρεύμα. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για επανάσταση.

Η ενέργεια του Υδροχόου μας καλεί σχεδόν πάντα να περιμένουμε το απροσδόκητο, αλλά αυτή η ατμόσφαιρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο κάτω από την υπερσελήνη αυτού του μήνα.

Αυτό οφείλεται σε μια ισχυρή όψη τετραγώνου μεταξύ της πανσελήνου και του απρόβλεπτου πλανήτη Ουρανού, η οποία θα μπορούσε να επιφέρει κάποιες συναισθηματικές εκπλήξεις ή μια κρίση που απαιτεί ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζονται τα πράγματα.

Τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τους κανόνες και τα πρέπει και να απελευθερωθείτε από το βάρος των προσδοκιών των άλλων.

Πώς η Πανσέληνος του Αυγούστου επηρεάζει τα ζώδια
Κριός

Λίγοι μπορούν να συναγωνιστούν τις ατρόμητες ηγετικές σας ικανότητες, Κριοί, και αυτή η πανσέληνος σας ζητάει να βγείτε μπροστά και να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη για το καλό των άλλων.

Ενώ το φλογερό πάθος της εποχής του Λέοντα σας έκανε να εστιάσετε στους προσωπικούς σας στόχους, τώρα είναι μια καλή στιγμή να ανοίξετε την καρδιά σας στις ανάγκες των γύρω σας.

Πώς μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος και να συνεργαστείτε για να κάνετε τη διαφορά; Προκαλέστε τον εαυτό σας να εφαρμόσει τη δημιουργικότητά για έναν ευρύτερο σκοπό.

Ταύρος

Τα θέματα καριέρας μπορεί να κορυφωθούν σε αυτή τη σεληνιακή στιγμή, Ταύροι, καθώς η Πανσέληνος συμβαίνει στον 10ο οίκο σας, που έχει δημόσιο προσανατολισμό, αναστατώνει την επαγγελματική σας ζωή με απροσδόκητο τρόπο και απαιτεί όλη την προσοχή σας.

Αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με τα προηγούμενα σχέδια, προσπαθήστε να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Το να παραμείνετε ανοιχτοί σε αυτές τις ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις είναι το κλειδί – καθώς ποτέ δεν ξέρετε τι συναρπαστικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν.

Δίδυμος

Αυτή η πανσέληνος συμβαίνει σε ένα άλλο ζώδιο του αέρα, τους Διδύμους, οπότε θα νιώσετε σαν ένα φρέσκο αεράκι έμπνευσης να πνέει προς το μέρος σας. Τώρα είναι μια εποχή για σοβαρή πνευματική ανάπτυξη και υιοθέτηση νέων τρόπων σκέψης.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ενδιαφέροντα και οι φιλοδοξίες σας αλλάζουν γρήγορα – μια απλή συζήτηση μπορεί να σας ανάψει ένα πάθος για ένα θέμα που δεν ξέρατε ποτέ ότι είχατε. Ακολουθήστε αυτές τις σπίθες ενθουσιασμού και πάρτε το ρίσκο να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας.

Καρκίνος

Ποιοι δεσμοί, αθετημένες υποσχέσεις ή προσωπικά χρέη κρέμονται πάνω από το κεφάλι σας τον τελευταίο καιρό, Καρκίνοι;

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να απελευθερώνετε τον εαυτό σας από τυχόν συναισθηματικά βάρη ή οικονομικές δεσμεύσεις που σας κρατούσαν πίσω.

Κάντε βήματα για να οικοδομήσετε την ανεξαρτησία στη ζωή σας, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους ή δουλεύοντας για να ξεπληρώσετε ό,τι χρωστάτε σε άλλους. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την περνάτε αλυσοδεμένοι στις θελήσεις άλλων ή στα προσωπικά σας μπλοκαρίσματα.

Λέων

Είναι ακόμα η εποχή των γενεθλίων σου, Λέοντες, οπότε προφανώς πρέπει να λάμψετε σαν το αστέρι που είστε.

Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος θα σας προκαλέσει να δώσετε ενέργεια και στις πιο στενές σας σχέσεις.

Κάτω από αυτές τις κοσμικές συνθήκες, η δυναμική των σχέσεων μπορεί να αλλάξει γρήγορα και οι ξαφνικές αλλαγές στην καρδιά είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι.

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και λογική – το να συζητάτε τα πράγματα και να μένετε πιστοί στις ανάγκες σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε πιθανή καταιγίδα.

Παρθένος

Αγαπάτε την τακτοποιημένη και οργανωμένη ρουτίνα, Παρθένοι, αλλά με αυτή την πανσέληνο μπορεί η καθημερινότητά σας να αναταραχθεί.

Νέες εργασιακές ευθύνες ή προσωπικές υποχρεώσεις μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά, αναγκάζοντάς σας να επανεκτιμήσετε τον τρόπο με τον οποίο δομείτε τον χρόνο σας και να ανανεώσετε εντελώς το πρόγραμμά σας.

Αν και μπορεί να νιώθετε χαοτικά τώρα, μόλις περάσει η «μπόρα» της πανσελήνου, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι αλλαγές είναι προς το καλύτερο.

Ζυγός

Η εποχή του Λέοντα σας κάνει να εστιάζετε στη διασκέδαση με τους φίλους σας, Ζυγοί. Μάλιστα, αυτή η πανσέληνος θέλει να διοχετεύσετε λίγη από αυτή τη χαρούμενη ενέργεια και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξαφνικά έχετε μια έντονη επιθυμία να ακολουθήσετε ένα αντισυμβατικό σχέδιο πάθους ή ακόμη και μια απροσδόκητη ρομαντική σχέση. Αφεθείτε σε οτιδήποτε σας φτιάχνει τη διάθεση και κάνει την καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα.

Σκορπιός

Πιθανότατα είναι πολυάσχολες οι τελευταίες εβδομάδες στη δουλειά σας, Σκορπιοί, αλλά αυτή η Πανσέληνος τραβάει προσωρινά την προσοχή σας προς τα θέματα του σπιτιού.

Απροσδόκητες αναταραχές στην προσωπική σας ζωή ή ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή κατάσταση να σας αναγκάσουν να πατήσετε pause στις επαγγελματικές υποθέσεις και να επικεντρωθείτε στην ιδιωτική σας ζωή.

Τοξότης

Κρατήστε τα αυτιά, την καρδιά και το μυαλό ορθάνοιχτα τώρα, Τοξότες, γιατί αυτή η πανσέληνος σας επιφυλάσσει κάθε είδους εκπλήξεις.

Απρόσμενα νέα ή τυχαίες συναντήσεις θα μπορούσαν να αλλάξουν την τρέχουσα πορεία σας και να σας προσφέρουν συναρπαστικές ευκαιρίες να εκφραστείτε με νέους τρόπους, οπότε μη φοβηθείτε να μπείτε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να παραμείνετε πιστοί σε αυτό που είστε, ακόμη και αν αυτό που είστε αλλάζει κάθε λεπτό.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος είναι πάντα γεμάτη συναισθήματα – αλλά αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας κάνει να επικεντρωθείτε περισσότερο στα οικονομικά σας, Αιγόκεροι.

Είτε πρόκειται για μια ξαφνική δαπάνη είτε για ένα απρόσμενο κέρδος, καλό θα είναι να είστε σε επαφή με τις καταναλωτικές σας συνήθειες, ώστε να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα απρόσμενα.

Αν αναζητάτε μια αύξηση ή μια νέα δουλειά, μπορεί επίσης να σας παρουσιαστούν απροσδόκητες ευκαιρίες για να αυξήσετε τη ρευστότητά σας, οπότε να είστε έτοιμοι να αρπάξετε την ευκαιρία για να ενισχύσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Υδροχόος

Αυτή είναι η πανσέληνος συμβαίνει στο ζώδιο σας, Υδροχόο, οπότε μπείτε στο σεληνιακό προσκήνιο και ετοιμαστείτε να εξελιχθείτε μπροστά στα μάτια όλων. Η προσωπική σας ταυτότητα αλλάζει με ταχύτητα φωτός και αποβάλλετε τις παλιές συνήθειες πιο γρήγορα από ποτέ.

Αγκαλιάστε το εκ φύσεως επαναστατικό σας πνεύμα καθώς εξερευνάτε αυτό το καινοτόμο νέο έδαφος και μη φοβάστε να ξεπεράσετε το κατεστημένο. Μπορεί να νιώσετε έναν εκνευρισμό αλλά το ανορθόδοξο πνεύμα σας θα υπερισχύσει.

Ιχθύς

Αυτή η πανσέληνος μπορεί να μοιάζει με φαντασίωση, Ιχθύες, αλλά αυτό το ονειρικό βασίλειο είναι ακριβώς το μέρος όπου αισθάνεστε περισσότερο ο εαυτός σας.

Κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές, περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας, ώστε να μπορέσετε να έρθετε σε πλήρη σύνδεση με το ένστικτό σας και να το ακολουθήσετε.