Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις 9/8: Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φροντίζει την καλή πλευρά των γεγονότων

Ζώδια

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, φροντίζει την καλή πλευρά των γεγονότων.

Πιο αναλυτικά: 

ΚΡΙΟΣ

Για σας η Παρασκευή θα αποδειχθεί μία πολύ αισιόδοξη μέρα από κάθε άποψη. Ίσως να φροντίσετε με μεγάλη ευκολία να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο και θα βάλετε δίπλα σας ότι πραγματικά σας αξίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα απολαύσετε τα έντονα συναισθήματα σας και θα έχετε κοντά σας πρόσωπα που σας εμπνέουν. Θα περάσετε έντονα γεγονότα, που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά και κάποιες οικονομικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει γεγονότα, ειδήσεις και μηνύματα, που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά για το αύριο. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν και κάνετε νέα διαβήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξουν στιγμές που θα σας κάνουν να εγκαταλείπετε κάποιο έργο σας, επειδή θα θεωρήσετε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Νιώστε την καλή πλευρά της μέρας και απολαύστε κάποιες ιδιαίτερες εμπειρίες που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε μία πολύ θετική μέρα από κάθε άποψη. Το ερωτικό στοιχείο θα επικρατεί και θα νιώσετε ότι επιτέλους η τύχη σας χαμογελά αβίαστα. Φροντίστε να έχετε επαφή με θετικά πρόσωπα, που σας κάνουν να αισιοδοξείτε για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν κάποια θετικά γεγονότα που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην αφήσετε κάποιους να υπερβούν τα όρια που τους έχετε θέσει και κάνετε σχέδια, που αφορούν το επόμενο πολύ σημαντικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα είστε αρκετά παθιασμένοι με τα νέα σας σχέδια, τα ταξίδια, την επικοινωνία, αλλά και με σπουδές. Η Σελήνη στον Τοξότη, φροντίζει τις καλές σχέσεις, με άτομα από το περιβάλλον σας, ακόμη και αν κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως θα τα θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα είστε σε μία πραγματικά καλή στιγμή, για να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά και να επιδιώξετε την ασφάλεια που αναζητούσατε. Ένα οικονομικό θέμα, θα σας δώσει αισιόδοξα μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας γεμίζει από αισιοδοξία που πραγματικά θα πρέπει να την διαχειριστείτε με ωριμότητα, αν θέλετε να κερδίσετε το παραπάνω. Η προσωπική σας ζωή, θα εξελιχθεί αρκετά καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύ καλές συνθήκες, ώστε να βάλετε πολλά εργασιακά θέματα υπό την κυριαρχία σας. Η διαίσθηση σας θα είναι αλάνθαστη και θα έχετε πολλές νέες ιδέες και σκέψεις, που θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν σήμερα όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η γενναιοδωρία των συναισθημάτων σας θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά με την χαρούμενη πλευρά της ζωής, ακόμη και αν είστε προβληματισμένοι με κάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα νιώσετε ότι αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα πλάνο, που αφορά το επόμενο διάστημα. Ίσως να έχετε την επιθυμία να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, φροντίζοντας το σώμα και το πνεύμα σας.