Ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις 6/9: Μην είσαστε υπεραισιόδοξοι

ζώδια

Η υπέρ αισιοδοξία, δεν είναι ο πιο καλός σύμβουλος αυτή την χρονική στιγμή

Πιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να αξιοποιήσετε όλες σας τις ικανότητες. Βέβαια η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα χαρίσει υπερβολή στην σκέψη σας, κάτι που δεν σας χρειάζεται αυτή την στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν άτομα που θα σας στηρίξουν κυρίως στα οικονομικά σας και θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα πρωταγωνιστήσετε με καλό ή όχι καλό τρόπο. Τα συναισθήματα σας είναι ανάμικτα και μπερδεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας αυτή την Παρασκευή, εφόσον η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο. Βεβαία μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας, βάζοντας το παραπάνω σε ότι μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σας θα είναι αρκετά πλούσια σε επαγγελματικά γεγονότα και όχι μόνο. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην αφήσετε την υπερβολή να σας κάνει κακό, ακόμη και στον τρόπο της διατροφής σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να βάλετε σειρά σε κάθε προσωπικό σας θέμα. Θα κερδίσετε τους στόχους που έχετε βάλει, αλλά μην είστε απρόσεκτοι σε οικονομικά θέματα, που έχουν να κάνουν με πρόσωπο που σας επηρεάζει αρνητικά σε αυτό τον τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι γεμάτη γεγονότα και σίγουρα θα την θυμάστε για καιρό. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και συγχρόνως θα έχετε την επιθυμία να φροντίσετε τον προσωπικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ

Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την φαντασία σας και προγραμματίστε κάποια μετακίνηση που θα σας φέρει χαρά και αισιοδοξία. Σε σημαντικές αποφάσεις, να μην βιαστείτε και αφήστε λίγο τον χρόνο να σας δείξει τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη στα οικονομικά σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σας, ώστε να μπορέσετε να μην σπαταλάτε χρόνο και χρήμα, περισσότερο από ότι χρειάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει αρκετά αισιόδοξους, σε σημείο που μπορεί να χάσετε την ουσία κάποιων πραγμάτων.

Φυσικά και θα πρέπει να έχετε το πορτοφόλι σας κλειστό, γιατί η τάση για σπατάλη θα σας κυριέψει πολύ εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα είναι μία πολύ καλή μέρα για να διασκεδάσετε και να περάσετε λίγο ανέμελα, χωρίς προγράμματα και κλισέ. Μάλλον δεν θα πρέπει να βάλετε πρόγραμμα σε σημαντικά πράγματα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μην τηρήσετε τις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πηγή χαράς και ευχάριστων στιγμών για σας, ενώ θα πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο οικονομικό θέμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να κάνετε ένα πολύ μικρό διάλειμμα στην καθημερινότητα σας, εφόσον σήμερα θα πρέπει να χαρείτε την μέρα σας με απλά πράγματα, που θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες σας. Μην αφήσετε κανέναν να σας χαλάσει την διάθεση