Ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις 30/8: Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα προσφέρει άπειρες δυνατότητες στα ζώδια της Γης και του Νερού

Ζώδια

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα προσφέρει άπειρες δυνατότητες στα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να φροντίσετε την υγεία σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Εκμεταλλευτείτε τα νέα ξεκινήματα που θα υπάρξουν σε θέματα εργασίας και σωματικής σας ευεξίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας χαρίσει τύχη και καλές προοπτικές σε προσωπικά θέματα, ακόμη και αν κάποιοι προσπαθούν να σας κάνουν την ζωή δύσκολη. Θα έχετε την δυνατότητα να τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει να ανοίξετε καινούριες πόρτες σε επαγγελματικά θέματα. Θα φροντίσετε επίσης την κοινωνική σας εικόνα και θα βρεθείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν σε κάθε νέο σας στόχο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας δώσει ευκαιρίες και πολλές δυνατότητες να ανοίξετε καινούριους δρόμους. Η επικοινωνία σας και κάθε νέα γνωριμία θα γίνουν για να κερδίσετε κάτι καλό.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε πολλά πράγματα και να βρεθείτε μπροστά σε μία νέα οικονομική επιτυχημένη πρόκληση. Τα συναισθήματα σας βρίσκουν τον δρόμο τους και εσείς είστε σίγουροι για το πρόσωπο που ποθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, σας καθιστά πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Οι στόχοι σας θα επιτευχθούν και όσοι ανήκετε το πρώτο δεκαήμερο της Παρθένου, θα έχουν συγκλονιστικές αλλαγές στην ζωή τους.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και θα προτιμάτε την απομόνωση, από τα πολύβουα μέρη. Να ακούσετε την διαίσθηση σας, σε κάθε νέα σας επιδίωξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία σπουδαία ευκαιρία, που θα αποτελέσει κομβικό σημείο για την ευχάριστη πλευρά της ζωής σας. Νέες γνωριμίες θα γίνουν και θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ιδανική για να αρχίσετε να δραστηριοποιήστε σε επαγγελματικά θέματα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την ωριμότητα σας κάνοντας τις σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Την Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα την δεχτείτε με πολύ θετική ενέργεια στην καθημερινότητα σας. Θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και θα πραγματοποιήσετε ευχάριστες μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, θα σας προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να ανανεωθείτε ψυχικά και συναισθηματικά. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να κάνετε συμφωνίες που απώτερο σκοπό έχουν το οικονομικό κέρδος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας δώσει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο,

κάνοντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις πολύ ενδιαφέρουσες και μοναδικές. Σε κάθε νέα σας απόφαση, θα υπάρχει ο παράγοντας τύχη.