Ζώδια: Αυτοί υπερασπίζονται πολύ δυναμικά αυτά που πιστεύουν

ζώδια

Αυτά είναι τα πέντε πιο δυναμικά ζώδια που είναι εκεί για να στηρίξουν τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους όταν χρειαστεί.

Ταύρος

Όσο κι αν είναι πειστικός κάποιος δεν θα καταφέρει έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου να κάνει κάτι που δεν θέλει. Οι Ταύροι είναι πολύ καλοί στο να λένε “όχι” ακόμα κι αν αυτό πληγώσει τον άλλο ή δημιουργήσει μια δύσκολη κατάσταση.

Αιγόκερως

Είναι εξαιρετικά “σκληροί” αν χρειαστεί. Είναι πρακτικοί, πειθαρχημένοι και προσεκτικοί οπότε δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα. Αποφασίζουν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους και δεν θα αλλάξουν γνώμη ή θα κάνουν κάτι επειδή δέχονται πίεση.

Λέων

Η απόρριψη δεν τρομάζει τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Αν κάποιος προσπαθήσει να τους ρίξει, θα σηκωθούν ακόμα πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο τους. Δεν έχουν πρόβλημα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, να πουν την αλήθεια ή να κάνουν τους άλλους να τους ακούσουν. Είναι ευγενικοί και καλοί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν κανέναν να τους εκμεταλλευτεί.

Παρθένος

Θα υπερασπιστούν τα πιστεύω τους αλλά ξέρουν και πότε να αποδεσμευτούν. Αν βρεθούν σε μία διαφωνία και ο άλλος αρνείται να δει την αλήθεια σε αυτό που λένε, δεν θα προσπαθήσουν μάταια να τον μεταπείσουν. Ξέρουν να διαλέγουν τις μάχες τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί ξέρουν ότι κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί τους οπότε δεν θα αλλάξουν την συμπεριφορά τους για να “κουμπώσουν” με τους άλλους. Είναι συγκεντρωμένοι και ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι.

Δεν θα κάνουν πίσω ακόμα κι αν οι άλλοι τα παρατήσουν. Τελειώνουν αυτό που άρχισαν ακόμα κι αν βρουν εμπόδια.