Ζώδια: Αυτοί… τρελαίνονται για σχέσεις με άτομα που έχουν υψηλό IQ

Ζώδια

Δείτε ποια είναι:

Καρκίνος

Ως ζώδιο της Γης, δίνεις το 110% του εαυτού σου στη δουλειά και πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλό σου την ακαδημαϊκή και επαγγελματική διάκριση. Εξαιτίας αυτού, έχουν αντίστοιχες προσδοκίες και ποτέ δεν συμβιβάζεσαι Αντίθετα, θα περιμένεις κάποιος να τραβήξει την προσοχή σου. 9 στις 10 φορές, αυτός ο κάποιος είναι ένας σκληρά εργαζόμενος ευφυής άνθρωπος, όπως εσύ.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βγει με έναν Καρκίνο, θα πρέπει να ξεκινήσει το φλερτ μοστράροντας το βιογραφικό του ή να καυχηθεί για τον μέσο όρο των βαθμών του.

Δίδυμος

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε γνωρίσει κάποιος σε κάποια δραστηριότητα όπως το happy hour, σε μια παρέα ή σε ένα brunch με κοινούς φίλους. Αυτό βγάζει απόλυτα νόημα αφού ο Δίδυμος είναι ο πιο κεφάτος και ομιλητικός της ομάδας. Ξοδεύεις το χρόνο σου συγκεντρώνοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες, φρεσκάροντας την ποπ κουλτούρα σου και μελετώντας την ανθρώπινη φύση.

​​​​​​​Είναι επόμενο να γοητεύεσαι από ανθρώπους που έχουν την ίδια ευστροφία και συναισθηματική νοημοσύνη με εσένα. Αν δεις κάποιον που μπορεί να επιβληθεί σε μια ομάδα είτε μιλάμε για πάρτι ή συνέδριο τότε πιθανότατα να ζητήσεις και το τηλέφωνό του.

Παρθένος

Εσύ, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι ανακάλυψες το Big Brain Energy. Ανήκεις στα ζώδια της Γης, αλλά αντίθετα από τον Καρκίνο, θέλεις να ξεχωρίζεις για την τελειότητα και όχι για την διάκριση. Θέλεις την εξειδίκευση στην τέχνη και στα πάθη σου, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο θα σου πάρει. Όταν ψάχνεις για σύντροφο, θέλεις κάποιον που έχει πάρει το χρόνο του για να εκπαιδεύσει τον εαυτό σου όσο εσύ.

​​​​​​​Αν μπορεί να εντοπίσει την μικρές φιλοσοφικές αναφορές σου, να μιλήσει άνετα για τους κλασικούς ποιητές και ξέρει την ιστορία των αγαπημένων σου brand ή συγκροτημάτων, τότε θα γοητευτείς 100%.