Ζώδια: Αυτοί ευνοούνται ερωτικά τον Φεβρουάριο

Ζώδια

Ο Φεβρουάριος ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες και προβλέπεται ιδιαίτερα θετικός για μερικά ζώδια (μπορείτε να δείτε ποια εδώ). Τα άστρα όμως δείχνουν αλλαγές στον ερωτικό τομέα και για τα παρακάτω ζώδια.

Διαβάστε ποιοι και ποιες θα ερωτευτούν τις επόμενες ημέρες, αλλά και τις γενικές προβλέψεις για τον μήνα. Με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, άλλωστε λίγη ερωτική ατμόσφαιρα επιβάλλεται, σωστά;

Κριός

Ιδιαίτερα ερωτικός θα είναι αυτός ο μήνας για εσάς. Μια παλιά αγάπη επιστρέφει ή ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας. Μπορεί πάλι, η σχέση σας να προχωρήσει σε επόμενο επίπεδο ή να μεγαλώσει με τον ερχομό ενός νέου μέλους. Προσέξτε μόνο να μην υψώσετε τείχη στην προσπάθειά σας να μην πληγωθείτε και σκεφτείτε δυο φορές πριν πείτε κάτι.

Δίδυμοι

Έχετε μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά σας. Ευνοείστε πολύ στο ερωτικό κομμάτι με προτάσεις για εξόδους και έντονο φλερτ να κυριαρχούν. Χαλαρώστε και απολαύστε την προσοχή – έχοντας στο μυαλό σας παθήματα του παρελθόντος. Μια νέα γνωριμία μπορεί να καταλήξει και σε σχέση, αν εσείς δώσετε τον ανάλογο χώρο και χρόνο.

Λέων

Λίγο μπερδεμένα μπορεί να γίνουν τα πράγματα για εσάς, αλλά είναι στο χέρι σας να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Αν, για παράδειγμα, κάτι σας στεναχωρεί στη σχέση σας συζητήστε το ήρεμα και λύστε το.

Μην αφήσετε μικροπαρεξηγήσεις και ελαχίστης σημασίας γεγονότα να χαλάσουν το καλό κλίμα που δημιουργείται αυτές τις ημέρες.

Αφήστε πίσω το παρελθόν και κοιτάξτε μπροστά. Αν είστε ελέυθερη, μπορεί μια νέα γνωριμία να σας συνεπάρει.