Ζήνα Κουτσελίνη: Αιχμηρή απάντηση στον Κούγια – «Μακάρι να γίνουμε πολλές κατίνες στο μέλλον»

Την δική της απάντηση σε όλα όσα είπε χθες ο Αλέξης Κούγιας για την εκπομπή της έδωσε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια, μέσα από την εκπομπή της, απάντησε στους χαρακτηρισμούς του Αλέξη Κούγια, ο οποίος αναφερόμενος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έκανε λόγο για «νούμερα» και «κατίνες».

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Εμφανώς εκνευρισμένη, αλλά σε ήπιου τόνους, αφού πρόβαλε το εν λόγω ντοκουμέντο, στη συνέχεια έκανε λόγο για «ρατσισμό».

«Εδώ φεύγουμε αν είναι συνήγορος υπεράσπισης μιας γυναίκας που είναι στη φυλακή και ηθικά βλάπτει μια ολόκληρη εκπομπή και έναν ολόκληρο τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλώντας όλους εμάς ‘κατίνες’» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Τι σημαίνει για εκείνον το ‘κατίνες’ πρέπει να το προσδιορίσει ενδεχομένως σε ένα αντίστοιχο Δελτίο Τύπου, όπως έκανε διορθωτική κίνηση για τον κ. Καλόγρηα, τον ιατροδικαστή» συμπλήρωσε.

«Αυτή η εκπομπή έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά χρήματα για πάρα πολύ κόσμο και χαιρόμαστε γιατί αυτή η εκπομπή έχει προσφέρει πολλά στο κοινό και χαιρόμαστε που αν αυτός είναι ο προσδιορισμός της ‘κατίνας’, μακάρι να γίνουμε πολλές περισσότερες στο μέλλον» είπε εμφανώς ενοχλημένη στη συνέχεια.

«Πραγματικά νιώθω την ανάγκη να τον ευχαριστήσω πραγματικά, γιατί μου δίνει την ευκαιρία να ενταχθώ κι εγώ ως εκπομπή

σε αυτούς τους πολλούς ανθρώπους που κάνουμε καλό στον κόσμο» κατέληξε και αμέσως πέρασε στο επόμενο θέμα της εκπομπής.