Ζ.Μουρίνιο: Πρόταση «μαμούθ» 120 εκ. για 2 χρόνια, από Σαουδική Αραβία για να αναλάβει Αλ Νασρ ή εθνική

Πρόταση-μαμούθ έχει στα χέρια του ο Ζοσέ Μουρίνιο από τη Σαουδική Αραβία για να αναλάβει την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ή την εθνική της ομάδα, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ!

Χρυσάφι στα πόδια του Ζοσέ Μουρίνιο στρώνουν οι Σαουδάραβες, έτοιμοι να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της ιστορίας!

Σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport», εκπρόσωποι του αραβικού κράτους έχουν καταθέσει πρόταση προς τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρόμα, προσφέροντάς του 120 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια

ώστε να αναλάβει είτε την εθνική ομάδα της χώρας, είτε την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Τα ποσά ζαλίζουν και το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως αναπόφευκτα ο Μουρίνιο με τους συνεργάτες του σκέφτονται σοβαρά αυτή την προοπτική,

αλλά θα πρέπει πρώτα να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των Τζιαλορόσι στους οποίους έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Αυτή τη στιγμή η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σαουδικής Αραβίας είναι κενή μετά την αποχώρηση του Ερβέ Ρενάρ στο φινάλε του Μουντιάλ,

ενώ στην τεχνική ηγεσία της Αλ Νασρ παραμένει ο Ρουντί Γκαρσιά, αν και φαίνεται πως οι Σαουδάραβες ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Φυσικά, οι δύο Πορτογάλοι, CR7 και «Special One», έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν την τριετία 2010-2013 στη Ρεάλ Μαδρίτης.