Βρετανία: Πρόστιμο σε βρετανικό κανάλι για θεωρίες συνωμοσίας για τον Covid-19!

Βρετανία

Ανέφερε ότι η πανδημία ήταν μια «προγραμματισμένη» εκδήλωση και ότι το εμβόλιο ήταν ένα «απαίσιο» μέσο για την ένεση «νανοτσίπ» για τον έλεγχο και τη βλάβη της ανθρωπότητας!

Στο χριστιανικό δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι Loveworld έχει επιβληθεί πρόστιμο 125.000 £ για τη διάδοση θεωριών συνωμοσίας περί του κορονοϊού.

Μια έρευνα από την Ofcom διαπίστωσε ότι το πολύωρο πρόγραμμα Παγκόσμιας Ημέρας Προσευχής παραβίασε τους κανόνες μετάδοσης υποβάλλοντας «δυνητικά επιβλαβείς» δηλώσεις σχετικά με τις αναφορές περί Covid-19.

Είναι η δεύτερη φορά που οι παρατηρητές έχουν κατακρίνει το κανάλι για ζωντανές δηλώσεις σχετικά με τον κοροναϊό.

Το πρόγραμμα, που προβλήθηκε από την 1η Δεκεμβρίου 2020, ανέφερε ότι η πανδημία ήταν μια «προγραμματισμένη» εκδήλωση που δημιουργήθηκε από μια «σκιώδη κατάσταση» για κακόβουλους σκοπούς και ότι το εμβόλιο ήταν ένα «απαίσιο» μέσο για την ένεση «νανοτσίπ» για τον έλεγχο και τη βλάβη της ανθρωπότητας!

Άλλοι ισχυρισμοί περιελάμβαναν και σύνδεση της διάδοσης του Covid-19 με την ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G.

Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι παραβιάσεις ήταν «σοβαρές, επαναλαμβανόμενες και απερίσκεπτες».

Το Loveworld είναι ένα χριστιανιακό δίκτυο ευαγγελικών εκκλησιών, ένα δορυφορικό θρησκευτικό κανάλι για το βρετανικό κοινό.

Η Ofcom είναι μια βρετανική μη κυβερνητική υπηρεσία που ρυθμίζει την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις ταχυδρομικές υπηρεσίες. Έχει ευρείες εξουσίες εγκεκριμένες από το κράτος.