Βρες σύντροφο σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια

ζώδια

Όλοι ψάχνουμε έναν ιδανικό σύντροφο. Τα ζώδια που πάντα είναι εκεί για εμάς, καταλαβαίνουν τι θα πει αληθινή αφοσίωση.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι όλα ικανά να γίνουν οι ιδανικοί αλλά υπάρχουν τρία συγκεκριμένα που τους βγαίνει φυσικά να είναι υποστηρικτικοί, προστατευτικοί, άξιοι εμπιστοσύνης και αδιαπραγμάτευτα πιστοί -όλα αυτά τα στοιχεία που συνηγορούν ότι θα καλύπτει πάντα τα νώτα σου.

Ταύρος

Είναι υποστηρικτικός και αφοσιωμένος. Αν κάποιος προσπαθήσει να τα βάλει μαζί σου ή να σε προδώσει, θα εύχεται να μην είναι ο σύντροφός σου κάπου γύρω γιατί θα κάνει τα πάντα για να σε υπερασπιστεί.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό η εμπιστοσύνη και η υποστήριξη είναι πάνω απ’ όλα. Ως ένα ευαίσθητο και έντονο ζώδιο, δεν θα κάνει πίσω αν νιώσει ότι η σύντροφός του χρησιμοποιείται ή δεν την σέβονται. Ωστόσο, υπάρχει μια παγίδα: Επειδή είναι τόσο αφοσιωμένος, έχει την απαίτηση από την σύντροφό του να είναι το ίδιο δυνατή, σκληρή και αμετακίνητη για εκείνον.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα ακόμα ζώδιο που έχει την έμφυτη ικανότητα να προστατεύει και να αμύνεται για τον άνθρωπο που αγαπά, με τον κίνδυνο να γίνει υπερπροστατευτικός. Φυσικά, έχουν ανάλογες απαιτήσεις και από τη σύντροφο τους.