Βράβευση της Help Taxi στο 8° Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας & Ευεξίας – Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της εταιρίας Ευάγγελος Γερεντές

Βραβείο καινοτομίας και πρωτοπορίας στην Help Taxi στο 8° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας

Ο Όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals, πραγματοποίησε στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία το 8° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας στο ξενοδοχείο Titania Athens.

Το Συμπόσιο, φέτος ήταν αφιερωμένο στις καινοτομίες τόσο από Έλληνες ιατρούς και μονάδες υγείας όσο και από πρωτοπόρες εταιρείες που αλλάζουν τον κόσμο.

Μία από τις εταιρείες αυτές που ιδρύθηκε για να αλλάξει τον χώρο των μετακινήσεων με συμβατικά ταξί και οδηγούς πιστοποιημένους διασώστες είναι η Help Taxi.

Η Help Taxi είναι η πρώτη εταιρεία διασωστικών ταξί στην Ευρώπη, που κατάφερε να συνδυάσει τις μετακινήσεις τόσο τις απλές όσο και υγείας, με συμβατικά ταξί, διαθέτοντας πιστοποιημένους οδηγούς – διασώστες, καθώς και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το Βραβείο καινοτομίας και πρωτοπορίας στο 8° Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας δόθηκε στην εταιρεία Help Taxi  ιδιοκτησίας του κ. Ευάγγελου Γερεντέ.

O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γερεντές κατά την παραλαβή του βραβείου δήλωσε τα εξής:

Εμείς είμαστε οι paramedics της Ιστορίας, δηλαδή είμαστε αυτοί που κρατάμε σε αναπνοή τον ασθενή για να τον πάμε στον θεράποντα ιατρό. Κάναμε έναν υπέροχο συνδυασμό και καινοτόμο, βγάλαμε τα διασωστικά ταξί τα οποία είναι επανδρωμένα με ιατρικό εξοπλισμό, με απινιδωτές και Kit πρώτων βοηθειών για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε υπάρχει στην προνοσοκομειακή φροντίδα.

Με έναν άρτιο στόλο οχημάτων και εκπαιδευμένων οδηγών, καλύπτουμε από τις πιο απλές καθημερινές μετακινήσεις, μέχρι τις πιο σύνθετες και ιδιαίτερες, παράλληλα προσκαλούμε όλους τους συναδέλφους οδηγούς, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τόσο στην άμεση διάσωση όσο και στην  εξυπηρέτηση της αστικής μετακίνησης με στόχο την επαγωγική ωφέλεια των ανθρώπων που εργάζονται στο χώρο της αστικής κλήσης, μέσω κέντρου, και παράλληλα σε μετακινήσεις επιβατών υγειονομικού χαρακτήρα, ενισχύοντας και  με διαδρομές τους επαγγελματίες συναδέλφους. Όπως επίσης επιθυμούμε εμπράκτως την άμεση συνεργασία με εταιρείες ή νοσηλευτικά ιδρύματα που πρεσβεύουν την υγεία.

 Στο σημείο αυτό η HELP TAXI και προσωπικά εγώ ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη συνεργασία μας την MY WAY ιδιοκτησίας του κου και τη κας  Μπήτα, καθώς και την εταιρία ΒΟΥΤΟΣ ΓΚΡΟΥΠ για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ενισχύοντας το στόλο μας και παρέχοντας μας άριστη τεχνογνωσία στο κομμάτι των ταξί και των  μεταφορών.

Πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Πάντα δίπλα στις οποιεσδήποτε ανάγκες. Πάντα δίπλα σε κάθε περίσταση. HELP TAXI, το ταξί της καρδιάς σας!

Help Taxi – Τα πρώτα διασωστικά ταξί στην Ευρώπη είναι Ελληνικά με την υπογραφή του Ευάγγελου Γερεντέ

 

H HELP TAXI  γεννήθηκε μέσα από την GER-TAXI μια εταιρία με ιδιόκτητα ταξί, σε αποκλειστική συνεργασία με την ΒΟΥΤΟΣ ΓΚΡΟΥΠ, που βρίσκεται στο χώρο των μετακινήσεων πολλά χρόνια. Διαθέτει  πιστοποιημένους οδηγούς στις ‘Α Βοήθειες, στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, στην χρήση AED εξωτερικού απινιδωτή, στην πυροπροστασία, και τα οχήματα περιέχουν ειδικό ΚΙΤ ‘Α Βοηθειών, απινιδωτές καρδιακής ανάταξης, καθώς και πυροσβεστήρα ξηράς κόνεως 6 κιλών. Μέσω της Ακαδημίας του Πυροσβεστικού Σώματος, οι οδηγοί της Help Taxi, πιστοποιούνται επίσημα στην πυροπροστασία και στη πυρόσβεση με κάθε είδους πυροσβεστήρα (ξηράς κόνεως, διοξειδίου του άνθρακα, αφρογόνους) ενώ μελλοντικός στόχος της εταιρείας είναι η πιστοποίηση αεραγωγού.  Έτσι ώστε τα διασωστικά ταξί να περιλαμβάνουν και φιάλη οξυγόνου 10 λίτρων, για άτομα με αναπνευστική ανεπάρκεια.

Τα οχήματα της Help Taxi και οι οδηγοί της είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Πολιτικής Προστασίας μέσω της ΟΔΙΚ (ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ), και συνδράμουν ενεργά σε οποιαδήποτε συμβάντα φυσικών καταστροφών, εκτάκτων αναγκών, ενισχύοντας ενεργά ένα νευραλγικό τομέα του κρατικού φορέα και παράλληλα συνεπικουρώντας και καθοδηγούμενοι από το εθνικό κέντρο άμεσης βοήθειας.

Σε  μετακινήσεις ασθενών που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, η εταιρία  μεριμνά για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, και προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχει και επιπλέον διασώστη-συνοδό υγειονομικής φροντίδας, δίνοντας  έτσι ένα απόλυτο συναίσθημα ασφάλειας στον επιβάτη.

Μέρος των εσόδων της HELP TAXI διατίθενται  σταθερά σε κοινωφελείς σκοπούς. Μέσα στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το ύψιστο καθήκον της εταιρίας είναι η υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ),  άπορων οικογενειών και εν γένει κάθε παροχή βοήθειας.