«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Πολάκη: «Δεν κατεβαίνω υποψήφιος εάν δεν είναι υποψήφιος ο Χαιρετάκης»

«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Παύλος Πολάκης, ανακοινώνοντας πως δεν θα είναι υποψήφιος εάν δεν είναι στα ψηφοδέλτια ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του εξέφρασε την οργή του για το ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν, δεν περιλαμβάνεται ο Μιχάλης Χαιρετάκης.

Δηλώνει δεν καθαρά πως εάν δεν συμπεριληφθεί, τότε δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα. «Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω», γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!»

Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση αδειάζουν τον Παύλο Πολάκη, αναφέροντας πως: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».