«Βόμβα» από τον αντιστράτηγο ε.α. Α.Κασιμάτη: «Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν για να της κλείσει το στόμα»! (βίντεο)

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αποκαλύψεις από τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία, Αντώνη Κασιμάτη, ο οποίος υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν για να της κλείσει το στόμα! 

Ο αντιστράτηγος ε.α. κάνει λόγο για τεράστιο κίνδυνο που διέτρεξε η μικρή Λυδία: «Δεν με απασχολεί τόσο το πως θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει» τόνισε.

Με ύφος που υποδηλώνει ότι ο ίδιος έχει συνταρακτικές πληροφορίες που ακόμα δεν μπορούν να δουν το φως τη δημοσιότητας, ο κ. Κασιμάτης ξεκαθάρισε ότι ο Αναγνωστόπουλος σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήθελε να της κλείσει το στόμα: «Ο τρόπος θανάτου της Κάρολαϊν είναι πραγματικός και συμβολικός. Ήθελε να της κλείσει το στόμα! Και το έκανε και πραγματικά και συμβολικά. Δεν ήταν ο κίνδυνος να φύγει από το σπίτι. Οι λόγοι ήταν πως αν φύγει θα έλεγε πράγματα σε κάποιους» υπογράμμισε ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία.

Οι δηλώσεις του Α.Κασιμάτη έρχονται λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως ο πιλότος είχε εξωσυζυγική σχέση με ένα άτομο από το επαγγελματικό του περιβάλλον, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ο γάμος του ζευγαριού μόνο ευτυχισμένος δεν ήταν.

Τη στιγμή που ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα, άφηνε με έμμεσο τρόπο να εννοηθεί ότι υπάρχει μια βαθύτερη υπόθεση πίσω από όλο αυτό που προσπαθεί να παρουσιάσει ο συζυγοκτόνος, κάθε μέρα που περνάει, νεότερες και συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν τον φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος μάλιστα επιμένει ότι οι αρχές πρέπει να ερευνήσουν την υπόθεση του διαμερίσματος στη Σούδα το οποίο προσπάθησε να νοικιάσει ένας από το ζευγάρι, συνοδεία τρίτου προσώπου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, όχι μόνο εξαιτίας των αντιφάσεων που υπέπεσε ο 33χρονος δράστης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις απολογίες του για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την γυναίκα του, ότι το έγκλημα έχει «ουρά», που θα προκαλέσει αδιαμφισβήτητα «σεισμό».