Βόλος: Τρεις συμμαθητές «στρίμωξαν» συμμαθητή τους στις τουαλέτες και τον παρενόχλησαν σεξουαλικά

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης των συμμαθητών του έπεσε ένας μαθητής γυμνασίου στο Βόλο, με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου να παραγγέλνει χθες (1/3) τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό bullying.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις μαθητές φέρονται να στρίμωξαν συμμαθητή τους μετά την λήξη του ωραρίου στις τουαλέτες και να προχώρησαν σε πράξεις που συνιστούν σεξουαλική παρενόχληση.

Ένας από αυτούς τραβούσε βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα και στο σχολείο επικράτησε πανικός.

Οι καθηγητές, μετά από αναφορά και του ίδιου του παιδιού, απευθύνθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ αναφορά κατέθεσε και κοινωνική λειτουργός για το περιστατικό που σημειώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου όπως μετέδωσε το gegonota.news.

Οι μαθητές που εμπλέκονται στην υπόθεση φέρονται να δήλωσαν πως διέγραψαν το βίντεο, ενώ αναμένεται να κληθούν στην Εισαγγελία οι ίδιοι και οι γονείς τους.

Το παιδί δεν είναι η πρώτη φορά που αποτελεί θύμα της συγκεκριμένης παρέας, στην οποία πολλές φορές συμμετέχει και το ίδιο.

Είναι θύμα τους από την περασμένη χρονιά και με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και το ΚΕΔΑΣΥ από το επιστημονικό προσωπικό του οποίου συντάχθηκε αναφορά.

Το Κέντρο Διάγνωσης Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες έχει ζητήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, συνάντηση με τους γονείς των παιδιών, αλλά δεν έχουν ανταποκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαθητές του Γυμνασίου δίνουν ραντεβού σε πάρκα για να λύσουν τις διαφορές τους εκτός ωραρίου.

Το ραντεβού του «ξύλου» έγινε επίσης αντιληπτό από καθηγητές καθώς διέρρευσε από τους συμμαθητές τους, που θα ήταν στο κοινό.