Βόλος: Συνεχίζει με μηνύσεις απέναντι στο VAR τις διαμαρτυρίες για τη διαιτησία με τον Παναθηναϊκό

Βόλος

Ο Βόλος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά απέναντι στους χειριστές του VAR για τον αγώνα του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ομάδα της Μαγνησίας έβγαλε δύο ανακοινώσεις για την διαιτησία που αντιμετώπισε στο παιχνίδι με τους «πράσινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Πέμπτη (15/12) για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Φαίνεται, όμως, πως δεν θα μείνει εκεί, ούτε στις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, αφού η διοίκηση του συλλόγου έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των χειριστών του VAR για κακή χρήση του στη φάση του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού.

Οι ιθύνοντες του Βόλου έφτασαν στην επιλογή αυτή μετά από επικοινωνία που είχαν άριστο γνώστη των συστημάτων του VAR, ο οποίος τους είπε πως έχουν δίκιο γι’ αυτό που διαμαρτύρονταν, δηλαδή πως το πρώτο γκολ του «τριφυλλιού» η γραμμή του VAR τοποθετήθηκε σε λάθος χρόνο κι έτσι φαινόταν πως ο Σπόραρ καλύπτεται και γι’ αυτό μέτρησε το γκολ του Παναθηναϊκού.