Βόλεϊ: Οριστική αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – Την Πέμπτη κεκλεισμένων των θυρών ο ημιτελικός

Σε οριστική αναβολή οδηγήθηκε τελικά ο ημιτελικός, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, για τα ημιτελικά του Challenge Cup βόλεϊ των ανδρών, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν περίπου μια ώρα πριν από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Την Πέμπτη (16/2) θα γίνει ο αγώνας.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρώτο “σερβίς” στις 19:00, αλλά μια ώρα νωρίτερα, υπήρξε μεγάλη ένταση, έξω από το κλειστό του Αγίου Θωμά, κατά την είσοδο των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων αλλά ένα απ΄ αυτά έπεσε στην είσοδο του κλειστού του Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική. Παράλληλα, υπήρξαν και τραυματισμοί ατόμων, που κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης και η αστυνομία ζήτησαν την πλήρη εκκένωση του γηπέδου και απομάκρυσή όλων των οπαδών των γηπεδούχων που είχαν παραμείνει στον περιβάλλοντα χώρο.

Την ίδια στιγμή, εντός γηπέδου η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, με τους παίκτες των ομάδων να κλείνονται στα αποδυτήρια.

Ο παρατηρητής του αγώνα ήθελε… άδειο γήπεδο και καθαρή ατμόσφαιρα, με τους υπεύθυνους να ανοίξουν κάθε πόρτα, προκειμένου να βοηθήσουν σε αυτό. Παράλληλα, η πρόθεση των δυο ομάδων φάνηκε να είναι… υπέρ της διεξαγωγής του αγώνα.

Τελικά, πάρθηκε η απόφαση ο ευρωπαϊκός ημιτελικός να πάρει αναβολή και να διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (16.02 / 14:30) και κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτή η ώρα επιλέχθηκε γιατί το απόγευμα (19.30) παίζει η ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου με τον Ερμή Σχηματαρίου.

Το θέμα είναι τυπικό, αφού το μόνο που απομένει είναι το τελικό “ΟΚ” από την CEV.