Virtual sports : χρήσιμες συμβουλές για όσους θα παίξουν

Τα virtual sports έχουν μπει δυνατά στην μάχη των τυχερών παιχνιδιών και ολοένα κερδίζουν πόντους, παρότι δεν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με το Πάμε Στοίχημα και το KINO να διατηρούν όπως είναι λογικό τα ηνία και δύσκολα θα τα χάσουν.

Ωστόσο με την κατάσταση που επικρατεί λόγω κοροναϊού, τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί μέχρι νεοτέρας και έτσι το Στοίχημα δεν έχει πλέον επιλογές. Μία καλή λύση για όλους όσοι επιθυμείτε να ποντάρετε είναι τα virtual sports, αφού υπάρχει δράση και μέσω του διαδικτύου και των στοιχηματικών εταιρειών/ιστοσελίδων, μιας και τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ έχουν υποστεί λουκέτο, με την κατάσταση να θέλει προσοχή, εφόσον ο ιός είναι σε έξαρση και η υγεία προέχει πάνω από όλα.

Τι είναι τα virtual sports

Για όσους δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται και θέλετε να ασχοληθείτε με την ανερχόμενη τάση των virtual sports θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως, αν και τα δεδομένα είναι απλά και οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Τα αθλήματα που κρατούν ψηλά την σημαία στα εικονικά παιχνίδια είναι το ποδόσφαιρο, που έχει άμεση και μεγάλη απήχηση από τον κόσμο, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν οι ιπποδρομίες και η κυνοδρομίες, που έχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ τους.

Το ποδόσφαιρο σου δίνει δυνατότητα να ποντάρεις σε under/over, Ημίχρονο/Τελικό και ακριβές σκορ και μιλάμε για ποδόσφαιρο που είναι σε γραφικά και ιδέα, όπως είναι τα ποδοσφαιράκια που παίζουμε σε κονσόλες παιχνιδομηχανών. Οι αγώνες είναι συνεχείς, κρατούν 3 λεπτά σε διάρκεια και μπορείτε να παίζετε 24ώρες το 24ωρο, κάτι που ελκύει τους παίκτες, αφού μπορούν να ποντάρουν και να παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν ή έχουν ελεύθερο χρόνο.

Όσον αφορά τώρα τις ιπποδρομίες (Horse racing) και τις κυνοδρομίες (Dog racing) τα πράγματα είναι πιο απλά. Μπορείς να ποντάρεις σε εικονικές ιπποδρομίες και έχεις τις επιλογές του νικητή της κούρσας, του forecast και του tricast. Δηλαδή επιλέγεις ποιο άλογο πιστεύεις ότι θα τερματίσει 1ο, στο φόρκαστ πρέπει το άλογο σου να είναι εντός της δυάδας και στο τρίκαστ αντίστοιχα να τερματίσει μέσα στα πρώτα 3 άλογα, προκειμένου να»πληρωθείς».

Ανάλογες είναι και οι επιλογές στις εικονικές κυνοδρομίες, οπότε μην σας κουράζουμε περαιτέρω με ανάλυση, αφού τα προαναφερθέντα τυχερά παιχνίδια μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Υπάρχουν και το εικονικό μπάσκετ και εικονικό τένις, αλλά μέχρι ώρας στην χώρα μας δεν είναι τόσο διαδεδομένα και σιγά-σιγά αναμένεται να εισέλθουν στα Πρακτορεία και στην καθημερινότητα των πελατών, οπότε προσωρινά δεν θα ασχοληθούμε με τα συγκεκριμένα.

Σημαντικές συμβουλές για τους παίκτες

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ενεργά με τα virtual sports, αλλά έχω μιλήσει με άτομα που ασχολούνται σε καθημερινή βάση, οπότε έχουν και την ψυχολογία για να μας προτείνουν μερικές συμβουλές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αλλά και για καλή διαχείριση στα χρήματα μας, μιας και στην πρώτη γραμμή υπάρχει το στοίχημα και το ΚΙΝΟ και καλό είναι να κάνουμε κουμάντο στα οικονομικά δεδομένα μας, ανάλογα βέβαια πως κρίνει ο καθένας μας.

Είναι σημαντικό να παίζει ο καθένας ή μάλλον να επιλέγει ένα εικονικό σπορ, βάσει αυτού που του αρέσει να βλέπει και θεωρεί ότι «το έχει». Σίγουρα η βασική επιλογή και πρόταση είναι το ποδόσφαιρο και οι περισσότεροι το προτιμούν, σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δηλαδή το να καταπιαστείς με εικονική κυνοδρομία για παράδειγμα, μόνο και μόνο για να ποντάρεις, είναι λάθος. Καλύτερα να ρίξεις κάποια ψιλά στο virtual soccer και αν δεις ότι δεν είναι η μέρα σου να σταματήσεις.

Μην θεωρείτε τα virtual sports πιο εύκολα σε σχέση με τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια που υφίστανται και ποντάρονται κατά κόρον. Οι πιθανότητες για επιτυχία είναι μοιρασμένες και σίγουρα η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο, άρα δεν είναι πιο εύκολα τα πράγματα και μην στηρίζεστε σε στατιστικά, φόρμα ομάδων και λοιπά. Οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν αλλάζει κάτι και δεν χρειάζονται μεγάλα πονταρίσματα.

Για να μακρύνουμε λίγο την 2η συμβουλή μην τα δίνετε όλα χρηματικά στα virtual sports, επειδή δεν υπάρχει δράση στα πρωταθλήματα. Αν δείτε ότι κάποιο εικονικό τυχερό παιχνίδι δεν σας πάει και η τύχη δεν είναι μαζί σας, καλύτερα να επιλέξετε κάποιο άλλο ή ακόμα καλύτερα να συνεχίσετε σε αυτό που αρέσκεται την επόμενη φορά. Είπαμε ο βαθμός δυσκολίας για επιτυχία είναι δύσκολος και εδώ, όπως και στην κανονική ζωή και ροή των πρωταθλημάτων, όπου αγωνιστική με αγωνιστική οι εκπλήξεις δεν περιττεύουν.

Η πρόταση του bet-on-arme.com

Η προσωπική μου ταπεινή άποψη, ως tipster στο bet-on-arme.com είναι ότι οποιοδήποτε τυχερό παιχνίδι και να επιλέξουμε, η τύχη έχει τον πρώτο λόγο.

Φυσικά παίζει μεγάλο και βασικό ρόλο το πώς προσεγγίζεις τα πράγματα. Για παράδειγμα αν είσαι καλός σε ένα πρωτάθλημα, επικεντρώσου σε αυτό, διαβάζοντας τις αναλύσεις και βάζοντας παράλληλα το ένστικτό σου στο «κόλπο», αφού και αυτό μετράει, πέρα από την μελέτη των ρεπορτάζ και των αναλύσεων.

Επιπρόσθετα αν δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και ποικιλία, όπως τώρα ελέω κοροναϊού, δεν χρειάζεται να ποντάρουμε ασύστολα και απλά για να παίξουμε και να περάσει η ώρα. Υπάρχουν τρόποι να περάσει αλλιώς η ώρα, παρότι όλοι μας βιώνουμε δύσκολη κατάσταση και ευχόμαστε να περάσει, προκειμένου να επανέλθουμε στην κανονικότητα και στους ρυθμούς μας.

Ηρεμία, υπομονή και αν αυτές τις ημέρες έχετε κάποια έμπνευση ή βλέπετε κάτι καλό στα virtual sports μπορείτε να ποντάρετε, όπως κρίνει ο καθένας βέβαια στο οικονομικό σκέλος, αφού αυτό το στοιχείο κρίνεται από υποκειμενική σκοπιά.