Βild: “Η ατιμασμένη Εύα με το μήλο της διαφθοράς που δάγκωσε»” (βίντεο)

Με το σκάνδαλο «QatarGate» στο οποίο «πρωταγωνιστεί η Εύα Καϊλή καταπιάνεται και σήμερα η γερμανική Bild η οποία παρουσιάζει τα χρήματα που φέρεται να πήρε από το Κατάρ ως «το μήλο της διαφθοράς που δάγκωσε».

«Ακριβές βίλες, πολλά αυτοκίνητα και ένας φουσκωμένος τραπεζικός λογαριασμός. Απολαμβάνει μία ζωή μέσα στη χλιδή- προφανώς δέχεται δωροδοκίες«, επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα. Η Εύα Καϊλή διαθέτει έξι σπίτιατρία αυτοκίνητα και σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στον λογαριασμό της, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «BILD». Οι επαφές της πρώην πλέον αντιπροέδρου του Ευρωπκοινοβουλίου με Ρώσους ολιγάρχες είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει εδώ και χρόνια τους Έλληνες πολιτικούς, προσθέτει το σχετικό δημοσίευμα.

Η Εύα Καϊλή είναι υπό κράτηση από το Σαββατοκύριακο καθώς εκκρεμούν σε βάρος της καταγγελίες για διαφθορά: «Φέρεται πως την δωροδόκησαν σεΐχηδες του Κατάρ. Για το «ευχαριστώ», η αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου παρείχε μεγάλη υποστήριξη και κατανόηση για το καθεστώς των σεΐχηδων. Από την αρχή, η κυρία Καϊλή είδε τις Βρυξέλλες ως έναν παράδεισο για να λαμβάνει χρήματα από δωροδοκίες» επισημαίνεται.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σ’ ένα βίντεο, η ίδια ποζάρει μ΄ένα μήλο μετά την εκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο το 2014, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Bild». Η κυρία Καϊλή έκανε φωτογράφηση για λογαριασμό του περιοδικού «Adore» και το σχετικό βίντεο την δείχνει να αφήνεται στα χέρια του μακιγιέρ και της κομμώτριας, υπό τον τίτλο: «Η Εύα στον κήπο της Εδέμ της ΕΕ» με την ίδια να κρατά ένα μήλο.

 

Όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα, η κυρία Καϊλή εκπροσωπεί τον πειρασμό στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου. Η Ελληνίδα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δεν θα μπορέσει σύντομα να λάβει στην κατοχή της τα περιουσιακά της στοιχεία: όλοι οι λογαριασμοί της έχουν παγώσει – συμπεριλαμβανομένων και αυτών της οικογένειάς της.

Το ερώτημα είναι, θα φύγει για πάντα η Εύα Καϊλή από τον παράδεισο των Βρυξελλών;