Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία

Εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις που είχαν σταλεί στην Βέρνη της Ελβετίας – Αφού μεταφραστούν, τα αποτελέσματα θα σταλούν σε σφραγισμένο φάκελο στην Ε’ Ανακρίτρια

Τις επόμενες ώρες, τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να σταλούν με email στο τμήμα εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ όπου είχε κάνει και τις πρώτες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις είχαν σταλεί στην Ελβετία καθώς εκεί υπάρχει εξειδικευμένο εργαστήριο το οποίο έχει περισσότερα δείγματα από ουσίες που μπορούν να ανιχνευθούν στον οργανισμό.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα και μέσα στις επόμενες δυο ώρες θα διαβιβαστούν στην Ελλάδα.

Αυτή ήταν η ενημέρωση πριν από λίγο από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του πανεπιστημίου της Βέρνης στο αρμόδιο Τμήμα του ΑΠΘ.

Η επιστημονική ομάδα των Ελβετών απέστειλε μέιλ όπου αναφέρει πως το αργότερο μέχρι τις 5 το απόγευμα θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στα ούρα της 24χρονης. Τα αποτελέσματα, θα μεταφραστούν και στη συνέχεια το πόρισμα που θα συντάξουν θα διαβιβαστεί μέσα σε σφραγισμένο φάκελο στην Ε’ ανακρίτρια.